CEO SVET IM SE SMEJE: Crnogorci uputili NEVEROVATAN zahtev predsedniku Rusije!

predsednik

Foto: Tanjug/AP

Glavni specijalni državni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić u nastavku suđenja pred većem Višeg suda u Podgorici u procesu protiv 14 osoba za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. predložio je da se na suđenju kao svedoci pojave ruski predsednik Vladimir Putin i sekretar Saveta bezbednosti Ruske federacije Nikolaj Petrušev!

Reč je o potvrdi validnosti dokumenta koji je advokat odbrane Miroje Jovanović predao sudu o boravku svedoka saradnika Saše Sinđelića na moskovskom aerodromu 27. septembra 2016. godine.

On je rekao da se iz ovog dopisa ne može utvrditi odakle podatak da Sinđelić nije ulazio u Rusiju, pa je predložio da se kao svedok pozove Ikalo Buho, koji je poslao ovaj dopis.

KOSOVSKI ČVOR: Brisel otkrio šta je prihvatljivo rešenje za Kosovo

– Tražim da se pribavi i video zapis toga dana kada je Sinđelić bio na aerodromu u Moskvi. Predlažem kao svedoka Petruševa – kazao je Milivoje Katnić.

– Takođe zahtevamo da se kaže koje su funkcije obavljali Popov i Šišmakov u ruskoj obaveštajnoj službi, i da se kao dokazni materijal dostavi video sa gostovanja ruskog predsednika Vladimira Putina iz oktobra 2016. na tribini “Ruska nedelja energetike”.

MONAH ARSENIJE O TITU: Onaj vođa u Srbiji koji ukloni Brozove posmrtne ostatke iz Kuće cveća biće pravi PATRIOTA! EVO GDE PREDLAŽE DA SE MARŠAL SAHRANI

– Pošto međunarodna pravna pomoć ne funkcioniše, predlažem da se dopisom obratimo Vladimiru Putinu i Petruševu i tražimo saslušanje svedoka – rekao je.

(Dnevne.rs/Izvor: Večernje novosti)