ČEKA GA SPECIJALNO IZNENAĐENJE: Vladimir Putin danas puni 66 godina, dirnuće vas način na koji će slaviti

Rusija

Foto: Rojters

Ruski predsednik Vladimir Putin proslaviće danas svoj 66 rođendan. Njegov portparol Dmitrij Peskov je juče otkrio kako će ruski lider proslaviti svoj rođendan.

– Predsednik će dan provesti sa svojim najbližima, sa rođacima i prijateljima – rekao je Peskov.

Putin često slavi svoje rođendane u krugu porodice. Na primer, kada je 2016. godine slavio rođendan, veći deo dana je proveo u društvu rodbine i prijatelja.

Ruski lider je sredinom ove godine, prilikom posete Kini, istakao da je kineski predsednik Si Đinping jedina osoba sa kojom je proveo jedan svoj rođendan. Napomenuo je da mu se to nije dogodilo ni sa jednim drugim stranim kolegom, pa zbog toga on i kineski lideri imaju poseban odnos.

Sprema se KRVAVI PUČ ako Dodik pobedi, Vučić uputio HITNO UPOZORENJE!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je juče da je avionom krenuo u Rusiju da proslavi rođendan ruskog predsednika Vladimira Putina.

– Letim avionom na rođendan mog prijatelja Vladimira Putina. Koristim mogućnost da razgovaramo o najvažnijim međunarodnim problemima – napisao je Berluskoni.

Ove nedelje italijanski mediji su objavili da Berluskoni namerava da poseti Putina na rođendan po cenu da propusti program svoje partije “Napred, Italijo” koji se održava u Milanu ovog vikenda.

Velika novina! Vojska Srbije dobija do sada NEVIĐENO POJAČANJE!

Prošle godine Berluskoni je takođe prisustvovao obeležavanju rođendana ruskog lidera u Sočiju i poklonio mu ogroman pokrivač na kojem je prikazano rukovanje dvojice političara sa znamenitostima Rusije i Italije u pozadini.

(Dnevne.rs/Izvor: Tanjug, Sputnjik)