BRANILI SU JOJ DA SE UDA ZA NJEGA: Ovo je supruga Dina Merlina, koja se retko pojavljuje u javnosti (FOTO)

pevač

Foto: printscreen/instagram

Pevač Dino Merlin retko se u javnosti pojavljuje sa svojom suprugom Amelom, sa kojom ima dvoje dece.

Kako je pevač jednom i sam rekao, pre braka bili su u vezi skoro pet godina.

– Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvek mi je lepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina – vraća Merlin svoj film uspomena. Bila je to ljubav na prvi pogled. Seća se i datuma. Bilo je to 8. 8. 1979. godine.

Amelini roditelji su bili protiv ljubavi sa Dinom, jer je bio siromašan momak, a ona je studirala arhitekturu i imala i ptičijeg mleka.

Čuveni dr Komarovski upozorava roditelje: Ovo pod hitno morate uraditi ako dete neprestano kašlje?

– Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću.

-Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju – seća se Merlin tih vremena i dodaje:

– Ali eto, vrijeme leči sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.

Kaže da nikada neće zaboraviti trenutak kad se posle prve turneje po Jugoslaviji vratio kući praznih džepova i gladan.

foto: printscreen

– Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam što donio? Nemam za mleko”. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa jer nisam ništa zaradio. Bili su tu golemi troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ”Da, doneo sam 100 maraka”, piše “Ekskluziva.ba”.

         

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Moj.ba)