BIZARNO UPOZORENJE HOLANDSKOG ISTRAŽIVAČA: Kaliforniju će u petak da razori zemljotres, Japanu preti nezamisliv cunami! (VIDEO)

kometa
Kalifornija će verovatno biti pod morem, a dogodi li se to, Japan će da uništi ogroman talas, kakav ne možete ni da zamislite – upozorio je Frenk Hugerbits u svom videu

SNAŽAN zemljotres uništiće Kaliforniju u četvrtak u 16 sati po lokalnom vremenu (petak po našem vremenu) – ovo bizarno proročanstvo izrekao jeholandski istraživač Frenk Hugerbits čiji je video o “naučnim” razlozima za njegovu tvrdnju izazvao velike kontroverze.

– Kalifornija će verovatno biti pod morem, a dogodi li se to, Japan će da uništicunami kakav ne možete ni da zamislite – dodaje Hugerbits . Ovaj “zli prorok” do ovih saznanja došao je koristeći program pod nazivom „Solar System Scope”.
[adsenseyu1]

Otkrio je kako će potres od 9,8 stepeni Rihtera dazatrese Kaliforniju u trenutku kada se najmanje pet planeta stavi u istu liniju sa Zemljom, tojest. kada dođe do takozvanog planetarnog poravnanja. To će, prema njegovim rečima, uticati na poravnanje Zemlje i Meseca, što će dovesti do promena u gravitaciji koje na kraju mogu da izazovu prirodne katastrofe poputzemljotresa – piše 24sata.hr.

– Budite oprezni i imajte plan za beg – poručio je Hugerbits stanovnicima Kalifornije koja bi, po njegovom proročanstvu, trebalo da bude uništena u petak u 1 ujutro po našem vremenu.

Iako je među delom stanovništva već zavladao nemir, geolozi iz celog sveta njegove tvrdnje nazvali su glupim, dodavši da je takav scenario gotovo nemoguć.

– Budimo jasni, to se neće dogoditi i ne može da se dogodi. Te tvrdnje su glupost – rekao je Fil Plejt iz New Scientist-a.

[adsenseyu1]

Sa njim su se složili i američki geolozi koji tvrde kako postoji samo 4,7 posto mogućnosti da Kaliforniju u naredne tri decenije pogodi takav potres.

(24sata.hr)

1 Comment on "BIZARNO UPOZORENJE HOLANDSKOG ISTRAŽIVAČA: Kaliforniju će u petak da razori zemljotres, Japanu preti nezamisliv cunami! (VIDEO)"

  1. Walter Reisen | 28. May 2015. at 19:30 |

    comes nubiru. haha

Comments are closed.