BIRALI SU JOJ KOVČEG, UMESTO VENČANICE: Svi su je ismevali, a onda je operaciju platitla životom (FOTO)

tragedija

Foto: printscreen/Fejsbuk

Belgijanka Jana Morels (25) podvrgla se u oktobru operaciji smanjenja želuca jer su joj se podsmevali zbog debljine. Jedini mogući izlaz iz ovakve situacije videla je u operaciji, koju je platila životom.

Samo dve nedelje nakon zahvata dobila je bolove u leđima, a kako joj analgetici nisu pomagali, potražila je savet lekara, koji nije mogao da otkrije uzrok. Bol je bivao sve jači, pa je Jana u novembru primljena u bolnicu, gde su je ponovo pregledali.

Rezultat je bio poražavajući: dobila je plućnu emboliju i infarkt pluća, a deo tkiva je već bio odumro. Nakon toga je joj je otkazala i jetra i pala je u komu.

Nađen je odgovarajući davalac organa, jetra joj je transplantovana, ali ju je organizam odbacio.

ALKOHOL GA KOŠTAO ŽIVOTA! Košarkaš zlatne ruke i poslednji romantik ovog sprota! Ubila ga je bolest koja se zove RAT I JUGOSLAVIJA! (VIDEO)

– Četiri dana kasnije lekari su ustanovili da ima zapaljenje trbušne šupljine kao posledicu umanjenja želuca. Ponovo su je operisali – kaže njena majka.

– Nismo mogli da se oprostimo od nje – kažu roditelji.

Jana Morels preminula je 24. novembra, na dan kada je planirala da izabere venčanicu. Ona i njen dečko trebalo je da se venčaju sledećeg leta.

ZAČELA UZ POMOĆ LOZE SA HILANDARA! Ovako su Sloboda Mićalović i njen suprug postali RODITELJI! (FOTO)

– Svi bi trebalo dobro da razmisle pre nego što legnu pod nož. Treba da prihvatamo sebe onakve kakvi smo i ne bi smeli da dozvolimo da okolina utiče na nas – upozorio je Janin otac.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Heute.at)