Bila je ljubavnica Mime Karadžića u seriji “Budva na pjenu od mora”, a onda spakovala kofere i otišla u Ameriku! Danas je profesorka i izgleda BOLJE NEGO IKAD (FOTO)

leona

FOTO: YOUTUBE

Publika ju je zavolela u ulozi fatalne Mile Kovač, koja je lepotom zaludela Mimu Karadžić u seriji “Budva na pjenu od mora”.

Zanosna hrvatska glumica Leona Paraminski odselila se u Ameriku, promenila zanimanje i danas izgleda bolje nego ikad!

Posle velikog uspeha koji joj je donela serija “Budva na pjenu od mora”, lepa Leona rešila je da spakuje kofere i sa suprugom se preseli u toplu Kaliforniju.

U Santa Brabari žive već četiri godine, gde je Leona dobila fenomenalnu priliku da predaje glumu studentima u Santa Barbari.

– Kontaktirao me je profesor kojeg poznajem, koji je predavao na fakultetu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija.

Dr Miljko Ristić: Lek koji mnogi piju opasan po život, može izazvati SRČANI ILI MOŽDANI UDAR!

Zaintrigirala me ponuda i odlučila sam da apliciram za posao, iako se nisam previše nadala.

Prikupila sam sve dokumente, predala ih na fakultet, a do odluke je trebalo čekati skoro tri meseca. I sada sam profesorka – rekla je za “Večernji list”.

Sudeći po fotografijama koje kači na društvene mreže, američki stil života poprilično godi ovoj atraktivnoj plavuši koju ispod svake slike fanovi obasipaju komplimentima.

– Prelepa bila i ostala – pišu joj, a mi se u potpunosti slažemo!

       

(Dnevne.rs /Izvor: zena.blic.rs)