BEZ IMALO STIDA I SRAMA: Hrvatska poslala poruku Trampu “MI SMO IZMISLILI STRUJU” (VIDEO)

Tesla

Foto: printscreen/youtube

Evropskim zemljama koje su video spotovima pokušale da ubede novog američkog predsednika da baš one, odmah nakon Amerike, budu „druge na svetu“, pridružila se i Hrvatska. Međutim, naši susedi odlučili su se za jedinstvenu koncepciju: umesto drugog, traže treće mesto, a među glavnim „adutima“ za osvajanje ove pozicije je tvrdnja „Nikola Tesla je bio Hrvat, mi smo izmislili struju“.

– Nikola Tesla je bio Hrvat, to svi znaju. On je bio veoma pametan čovek, predsedniče. Ne kao vi. Vi ste mnogo pametniji – stoji u snimku.

Osim toga, Hrvati poručuju da oko Dubrovnika imaju „najbolje moguće zidove“, kao i da mogu da ponude odličnu radnu snagu za građenje istih – Bosance. Ni u ovom spotu, Hrvati nisu mogli da zaobiđu Srbe, pa se tako navodi da su „njihovi susedi Srbi gubitnici, koji su pokušali da naprave veliku Srbiju, ali im to nije pošlo za rukom“.

Takođe, Hrvati u pomenutom spotu navode da su sve loše stvari koje se plasiraju o njihovim političara „laž, i da su oni divni ljudi“.

– Ipak, naši političari su jeftini i mogu se kupiti – navodi se, između ostalog, u pomenutom snimku.

[adsenseyu4]

Ovu urnebesnu kampanju sa satiričnim snimcima su započeli Holanđani, a pridružili su im se Švajcarci, Danci, Nemci, Belgijanci, Portugalci…

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Intermagazin /Izvor:Blic)

[adsenseyu2]