BALKANSKI GENI SINA MELANIJE TRAMP: Mama ga uhvatila za ruku, a on je odreagovao sasvim NEOČEKIVANO (FOTO)

sin

Foto: Tanjug/AP

Dok su se članovi porodice tokom inaguruacionog govora i čitave ceremonije smeškali pred kamerama, Baron se ponašao kao svaki desetogodišnjak

Izgleda da desetogodišnji Baron Tramp karakterno liči na svoju mamu, Melaniju Tramp, što je pokazao tokom jučerašnje inauguracije na Kapitol Hilu u Vašingtonu.

Dok su se članovi porodice tokom inaguruacionog govora i čitave ceremonije smeškali pred kamerama, Baron se ponašao kao svaki dečak.

[adsenseyu4]

Dok je nova predsednička porodica šetala Avenijom Pensilvanija, Melanija je u jednom trenutku pokušala da uhvati sina za ruku, međutim, on je galantno sklonio ruku, i nastavio da hoda sam.

Druga situacija u kojoj se videlo da Barona baš briga za sve, jeste kada je tokom prvog obraćanja Donalda Trampa naciji počeo da zeva.

sin

Foto: Tanjug/AP

I to nije dovoljno, nego je tokom potpisivanja zvaničnih dokumenata, naočigled okupljene porodice, počeo da se igra sa sinom Ivanke Tramp, ne mareći za važnost situacije. On se ponaša sasvim opušteno bez lažne uštogljenosti, ipak je on mladić.

Tokom jučerašnjeg dana Melanija je pokazala slično ponašanje, pa ne treba da nas čudi na koga liči Baron.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Naime, njoj je Tramp pokazao gde da sedne, ona je klimnula glavom u znak odobravanja, i nonšalantno išetala iz prostorije.

[adsenseyu1]

Pogledajte kako je to izgledalo:

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs /Izvor:mirror.co.uk)

[adsenseyu2]