ANKETA O KOJOJ BRUJI BALKAN: Hrvatima pročitali stihove pesama Tompsona i Sinana Sakića, a iznenadićete se kako su ih prokomentarisali (VIDEO)

anketa

Printskrin: Facebook/NewsBar TV

U Zagrebu je pre nekoliko meseci počela da radi radio stanica koja pušta turbo folk muziku, kao i takozvane cajke. Povodom toga u Hrvatskoj se povela velika polemika, a ekipa Njuzbara napravila je zanimljivu anketu.

Naime, oni su pojedinim građanima Hrvatske pročitali stihove hitova Tompsona, Josipe Lisac, ali i Sinana Sakića.

Članovi ekipe Njuzbara opredelili su se za Tompsonovu pesmu “Škorpioni”.

– Svuci se i zavedi me. Ma nisi ti devica, budi moja sve i posle dobra ribica – pročitala je stih iz “Škorpiona” jedna dama, a zatim je prokomentarisala.

EVO KO JE BIO CECINA NAJVEĆA LJUBAV, A OVAKO DANAS IZGLEDA: Bio je velika fudbalska zvezda devedesetih, a sada je udao ćerku! (FOTO)

– Mislim da ti stihovi ne govore ništa, zapravo nema neke poruke u njima koja je kulturna, koja je odraz našeg društva – rekla je gospođa, a na pitanje da li voli Tompsonove pesme rekla je da ih obožava.

Toj istoj dami pročitan je stih iz pesme Sinana Sakića “Lepa do bola”.

– Bože, u oku suza ti blista. Idi, u suzi ostani čista. Idi, ja nisam dobar ni sebi, sreću ti doneo ne bi – pročitao je novinar Njuzbara ovoj dami stihove iz pesme Sinana Sakića.

– Ovo je lep stih, koji ima jednu poruku ljubavi – rekla je dama.

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Emina Jahović će ovo dobiti posle razvoda od Sandala!

Isti ovaj Sinanov stih pročitaj je i jednom gospodinu.

– To je dobar stih. To bi trebalo za te koje slušaju te cajke, a ne “Idem preko zemlje Srbije” i “Lepi grome”.

Pogledajte anketu:

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)