ALBANSKI POSLANIK TVRDI: Da mi Amerika kaže da ne spavam sa ženom, ja neću spavati (FOTO)

poslanik

Foto: Tanjug

Poslanik kosovske skupštine Miljaim Zeka “briljirao” je sinoć u emisiji “Slobodna zona”, priznavši praktično da mu Amerika “kroji život”, pa čak i onaj bračni.

Govoreći o taksama od 100 odsto na srpske proizvode i pritisku Amerike na prištinske vlasti da se one ukinu, Zeka je rekao da je protiv njihovog ukidanja, ali i da kosovska vlada ne treba da dozvoli da joj Amerika okrene leđa.

Otišao je dotle da vrlo slikovito objasni koliko je podrška SAD važna.

– Ako bi mi Amerikanci rekli da ne spavam sa svojom ženom tri dana, ja neću spavati tri meseca jer su nam oni pomogli za nezavisnost Kosova. Da Amerika potpuno greši, iako ja smatram da greši i da se ne treba ukinuti taksa, mi ne smemo da dozvolimo da nam Amerika okrene leđa – rekao je Miljaim Zeka, prenosi “Gazeta Express“.

On je još rekao i da nema razloga za kupovinu srpskih proizvoda, “kada je poznato koliko zla je Srbija počinila kosovskoj državi”.

IVAN IVANOVIĆ IMAO SVOJU PRVU EMISIJU U DNEVNOJ SOBI: Cela Srbija je čekala šta će reći (VIDEO)

– Mi nismo učili našu decu da ne kupuju srpsku robu. Srbija nas je toliko silovala i toliko nas ucenjuje, nemamo razloga da kupujemo srpsku robu kada možemo kupovati robu iz Albanije, Makedonije… – rekao je on.

(Dnevne.rs /Blic /Izvor:  KoSSev)