ALBANCI, DOSTA STE UCENJIVALI SRBE – ZABORAVITE NA VELIKU ALBANIJU: Angela Merkel zbog Srbije UDARILA ŠAMAR Hašimu Tačiju!

politicari

Angela Merkel jasno je poručila Prištini da dalje odlaganje potpisivanja sporazuma i kočenje evrointegracija Srbije od strane Albanaca sa Kosova više neće tolerisati

Nemačka kancelarka Angela Merkel izgubila je strpljenje za Albance sa Kosova i Metohije i traži od njih da POD HITNO prekinu s igrama i da potpišu sporazume sa Srbijom kako bi ona mogla dalje da napreduje u evrointegracijama.

Diplomatski izvori iz Brisela, kažu da je Angela Merkel jasno poručila Prištini da dalje odlaganje potpisivanja sporazuma i kočenje evrointegracija Srbije od strane Albanaca sa Kosova više neće tolerisati.

Da Merkelova na kratkoj uzici drži prištinsku vladu svedoči iznenadna poseta Edija Rame Prištini, a premijer Albanije je na tom sastanku jasno poručio Isi Mustafi i Hašimu tačiju da je Berlin izgubio strpljenje i da je bilo dosta igara.

– Međunarodna zajednica konačno je uvidela da kosovski zvaničnici dezavuišu pregovore – rekao je direktor Vladine kancelarije za medije Milivoje Mihajlović.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Telegraf.rs)

1 Comment on "ALBANCI, DOSTA STE UCENJIVALI SRBE – ZABORAVITE NA VELIKU ALBANIJU: Angela Merkel zbog Srbije UDARILA ŠAMAR Hašimu Tačiju!"

  1. I sve to zarad dobrobiti Srbije!!! Ha ha hahaaa

Comments are closed.