4 slatke devojke su pravile selfi na mostu, u sledećem trenutku on se srušio! (INFO)

devojke

Foto: Divulgacao/Polícia Civil)

Na slici se vide tri devojke koje poziraju na vrhu neupotrebljivog železničkog mosta i četvrta koja drži kameru i beleži taj momenat

Četiri drugarice odlučile su da odu na stari železnički most i da naprave selfi. Sledećeg trenutka desila se prava katastrofa- most je propao i one su pale sa visine od 30 metara. 

Devojke iz Brazila starosti 15, 22 i 26 godina pretrpele su višestruke prelome na nogama, a jednoj je slomljeno i stopalo.

DAJEM IM ROK DOK PRVA DUNJA NE PADNE: Teške reči očajnog Davidovog oca (VIDEO)

Kako se navodi u izveštajima, jedna strana železničkog mosta se strušila dok su devojke pokušavale da se fotografišu. Lokalni mediji objavili su njihovu fotografiju koja je nastala neposredno pre katastrofe.

Na njoj se vide tri devojke koje poziraju na vrhu neupotrebljivog železničkog mosta i četvrta koja drži kameru i beleži taj trenutak.

– Most se koristi kao pruga, mlade devojke su propale, ali na svu sreću preživele su zahvaljujući službi za hitne slučajeve – istakao je lokalni policajac Marselo Freitas.

Prema lokalnoj samoupravi, most je u nadležnosti savezne vlade u smislu njegovog održavanja i sigurnosti. Kontaktirali su Ministarstvo saobraćaja i čekaju odgovor od njih.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)