ŽIVOT JE ČUDO! Kada je otišao na lečenje u Nemačku, na putu mu se desio “SUDBINSKI SUSRET”

voditelj

Foto:Instagram/Dejan Pantelić

Voditelj Dejan Pantelić opisao je sudbinski susret sa jednom gospođom, koja mu je mnogo pomogla tokom teškog perioda u njegovom životu, kada se lečio od raka.

Podsetimo, popularni voditelj dva puta je operisan u Beogradu nakon što mu je dijagnostikovan tumor na krajnicima, pre nego što je spas potražio na lečenju u Nemačkoj.

[adsenseyu5]

– Sudbina… Godinu dana pre nego što sam otišao na lečenje u grad Flenzburg na severu Nemačke, na kliniku u kojoj radi profesorka Nadežda Basara, i pre nego što sam uopšte pomislio da mogu da se razbolim, upoznajem u avionu divnu i humanu Stanu Erić, koja sa svojom porodicom više od 30 godina živi u pomenutom gradu.

KOMENTAR MONIKE BELUČI: Evo kako je lepa glumica reagovala na emotivnu fotografiju Slobode Mićalović i Nebojše Glogovca (FOTO)

Razmenjujemo telefone, adrese tokom leta, i na ljubazni poziv gospođe Erić da bih mogao jednog dana sa svojom porodicom da dođem do tog malog grada na severu Nemačke, nasmejem se i kažem da je veća verovatnoća da ćemo se češće viđati u Srbiji nego u dalekom Flenzburgu.

Početkom septembra te 2012. godine odlazim u grad Flenzburg (nisam mogao dugo da zapamtim, a kamoli da izgovorim ime grada) na lečenje…

Pre odlaska u bolnicu smeštam se u hotel, na preporuku profesorke Basare, koji drže naši ljudi (do tada nisam znao ko je vlasnik tog hotela).

Vrata hotela, pogađate, otvara MOJA Stana Erić. A sve ostalo je istorija – napisao je Deki.

A deo te istorije Deki Pantelić je objasnio u jednom intervjuu u kojem je istakao da gospođu Erić smatra svojom drugom mamom zbog svega što je učinila za njega.

NEBOJŠA GLOGOVAC PREMINUO UBRZO NAKON SAZNANJA DA JE BOLESTAN: Opasnost vreba svakog od nas, primetite ga dok ne bude kasno

– Na svu sreću, nisam bio potpuno sam u Nemačkoj jer mi je puno pomogla porodica Erić koja je bila uz mene.

Oni su mi davali vetar u leđa i mogu da kažem da su mi kao drugi roditelji.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA 2018: Nove poslovne mogućnosti za Vodoliju, Bik srećan u ljubavi, Jarac može da pokrene brda (ASTROLOGIJA)

U njihovom hotelu boravio sam dok sam radio prve preglede u bolnici – ispričao je voditelj za jedan magazin.

Dejan Pantelić je nakon dve godine uspeo da pobedi bolest i da se vrati poslu.

(Dnevne.rs /Izvor:N.I.,Blic.rs)

1 Comment on "ŽIVOT JE ČUDO! Kada je otišao na lečenje u Nemačku, na putu mu se desio “SUDBINSKI SUSRET”"

  1. Leko Zoran | 5. oktobra 2017. at 20:39 |

    Hvala Bogu da je tako, i da je i ped tebe stavio, dobre ljude.

Comments are closed.