ŽIVIM KONAČNO KAKO MENI ODGOVARA: Dajana Paunović otvoreno o razvodu i karijeri (FOTO)

voditeljka

Foto: Printscreen/Telegraf

Dajana Paunović je u martu prošle godine postala voditeljka,  majka (Dušan ima pet godina) i da sjajno izgleda, proćaskali smo sa njom o svakidašnjim, ženskim temama.

Kako izgleda tvoj dan? Treniraš li?

– Iskrena da budem, nešto malo sam trenirala i ne znam koliko će to da me drži, zato što ja inače nisam sportski tip, mada sam kao klinka trenirala čak i plivanje dosta dugo.

Što se linije tiče – genetika. Mama mi je mršava, a otac sa druge strane nije, ali za sada nekako balansiram.

I stvarno se trudim da ne jedem kasno, pazim šta jedem i kako smo stariji sve teže se ta kilaža skida.

Nekad mi to stvarno nije bio problem, a i s obzirom da imam sina koji je hiperaktivan, to mi za sada dobro ide, videću za ubuduće.

Ali danas si ipak ušla u farmerke br 34?

– 34, a bolje bi bilo da su 36, ali za potrebe ovog intervjua, evo, ja sam se uvukla u 34.

Šalim se, nije bilo većeg broja, ono što je bilo u radnji, ja sam kupila.

Tako je i sa obućom. Kod mene možeš naći obuću od broja 36 do 40. Ako nema broja koji ja nosim, ja kupim onaj koji ima – iskrena je Dajana.

Foto: Printscreen/Telegraf

Da li si štikle zamenila patikama od kada si postala mama?

– Uvek sam u papučama ili u ravnom, obožavam Ugg čizme. Jednostavno ne mogu uklopiti i dete i štikle i parkić, uglavnom štiklu nosim samo zbog posla i kada imam neku manifestaciju koju treba ispoštovati – kaže voditeljka.

Do nedavno su se svi mediji bavili tvojim privatnim životom, a u poslednje vreme najčešće pišu o tvojoj lepoti i objavljuju slike sa mora. Da li ti to prija?

– Naravno da mi prija da više ne pominju privatni život. Iskrena da budem, ja nikada nisam davala nikakve izjave o razvodu, osim velikog intervjua za jedan magazin. Naravno da mi nije prijalo da čitam neistine koje su se svakako pojavljivale.

Ali, to je neizbežan deo ovog posla. Hvala Bogu, to je sada sve iza mene, i sada zaista uživam i živim baš kako meni odgovara.

Foto: Printscreen/Telegraf

Kako si se uklopila na Pinku? Da li ćeš se možda vratiti i pevanju, kao što si se vratila i voditeljstvu?

– Nekoliko puta sam se ja vraćala poslu, međutim, to je bio splet okolnosti da nikada nisam dala svoj maksimum, niti sam se nešto duže time interesovala i bavila. Tako je bilo i kada je muzika u pitanju. Za sada ne planiram da se vraćam muzici, zaista sam ponosna na sve pesme, spotove, i lepi su i drago mi je da ih imam iza sebe.

Tako da za sada ništa tu ne bih menjala, ali nije isključeno da nekad opet snimim neku pesmu koja bi sigurno bila pop-zabavna muzika, jer je muzika prosto deo mene. Voditeljstvo sam zavolela, isto sticajem okolnosti. I na moje veliko zadovoljstvo, sada sam na Pinku, prezadovoljna sam, to je jedna velika kompanija koja mladim osobama zaista pruža širok spektar mogućnosti – zaključuje Dajana.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)