ŽENA UMEŠANA U UBISTVO PEVAČICE? Misteriozan odnos sa svekrvom, kumi zaplenjene stvari! (INFO)

pevacica

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

OBRT Policija upala u stan Vere, kume porodice Marjanović, i zaplenila stvari, ispituje se njen odnos s Jeleninom svekrvom Zoricom Marjanović, od koje se ona ne razdvaja, otkriva Kurir

BEOGRAD – Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje Kurir.

[adsenseyu5]

U okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima s porodicom Marjanović.
– Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odneli neke stvari, gledali su stan… Ona se tada prijateljima požalila: „Ju, zar i meni da pretresu stan!“ Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno, ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć – otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića.

[adsenseyu1]

 (Kurir)