ZDRAVLJE NA DOHVAT RUKE: Evo što će vam se sve dogoditi ako mućkate ova ulja u ustima! (INFO)

zdravlje
Mućkanje je prema rečima lekara, odlično riješenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosečnog čoveka svakodnevno muče, poput recimo glavobolje ili pak zubobolje i bronhitisa.

Nadalje metoda je izvrsna za tumore, grčeve i bolesti nerava, a vaš saveznik može biti i kod upale mozga te raznih bolesti krvi.

No, oprez, nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše 1 supena kašika maslinovog, suncokretovog ili susamovog ulja koje se lagano meša u usnoj šupljini 20-tak minuta.

Ovaj postupak lečenja predstavio je lekar F. Karach na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa. Njegovi postupci za mnoge su sumnjičavi, ali lako je proveriti njegove metode, dovoljno ih je samo iskuša.

Reč je o učestalom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne materije iz tela naprosto eliminišu, a mućkanje vodi ka rastu imuniteta što znači da organizam dobija sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumacije skupih, a često i ne efikasnih lekova.

[adsenseyu5]

Mućkanje je prema rečima lekara, odlično riješenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosečnog čoveka svakodnevno muče poput recimo glavobolje ili pak zubobolje i bronhitisa. Nadalje metoda je izvrsna za tumore, grčeve i bolesti nerava, a vaš saveznik može biti i kod upale mozga te raznih bolesti krvi.

No, oprez, nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše 1 supena kašika maslinovog, suncokretovog ili susamovog ulja koje se lagano meša u usnoj šupljini 20-tak minuta.

Ako ste pravilno postupili tečnost koju ste ispljunila biti će bela poput mleka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta dobro ih operite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tečnosti koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.

S ispiranjem je idealno početi ujutro pre jela, a ako želite da vaše tegobe što pre prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvek praznog želuca. Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda efikasna primetićete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije. Za lečenje ovom metodom trebati će vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti hronične lečenje bi moglo da potraje i do godinu dana. U početku procesa moguća ja i pojava simptoma pređašnje bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničiti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces lečenja započeo.

Inače, ovaj postupak pojačava razmenu materija u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vreme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života te loše ishrane.

Zanimljivo je takođe kako zubi mućkanjem ulja postaju beli, a ova metoda pomaže iu podizanju kvaliteta zuba, ponajviše u situacijama kada su oni klimavi primer od paradontoze.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /dnevno.hr)