ZBOG PENZIJE ŽENA IZ OKOLINE NIŠA UDALA SE ZA SVEKRA: Bivšem suprugu sada je MAĆEHA, u selu “pukla bruka”

saka

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Muž bez posla, ja bez posla. Živimo od svekrove penzije. Seli smo da se dogovorimo, ja ću brinuti o njemu dok ne umre, drugo se ništa nije promenilo – postiđeno priča snajka.

Nišlijka M. M. (43) razvela se od muža i po dogovoru se udala za svekra (72) ne bi li nasledila penziju od 800 evra.

Ovakvih slučajeva je sve više u Srbiji, a građani im pribegavaju da bi obezbedili finansijsku stabilnost.Zakon i praksa povodom ovakvih brakova su drugačiji.

Po zakonu nijedan matičar ne bi trebalo da odobri ovakav brak bez prethodne dozvole suda, ali praksa je često drugačija.M. M. se razvela od muža kada se vratio iz inostranstva jer nije uspeo da pronađe sezonski posao.

Tada se preudala za svekra.

Kako su deca rasla, ona je svom bivšem mužu postala maćeha, morali su da smisle nešto kako inostrana penzija ne bi propala. Ona je postiđena povodom svega, i sramota je jer celo selo zna za ono što je učinila.

psi

Foto: Dnevne.rs /pixabay

– Muž bez posla, ja bez posla. Živimo od svekrove penzije. Seli smo da se dogovorimo, ja ću brinuti o njemu dok ne umre, drugo se ništa nije promenilo – postiđeno priča snajka.

Ona ne smatra da je uradila nemoralan čin, već se izborila za sopstvenu egzistenciju:

Glumac Žarko Laušević u Njujorku radio kao moler, a onda su Divac i Stojaković rešili da ga iznenade (VIDEO)

-Između mene i svekra se ništa nije dogodilo, spavam sa mužem u istoj sobi, funkcionišemo kao par, a po selu se samo nagađa da li je nešto još bilo.Što da propadne penzija koja nije mala, a ni muž ni ja ne radimo – zaključuje priču Nišlijka.

U matičnoj službi nema tačnih podataka koliko je ovakvih slučajeva zabeleženo.

(Dnevne.rs/ Izvor:Telegraf.rs/Blic.rs)