ZAMENIK GRADONAČELNIKA BEOGRADA GORAN VESIĆ OPTUŽUJE: Mlađan Đorđević rukovodi nasiljem, Đilasov guru šeta i izdaje naloge huliganima (VIDEO)

GORAN

Tanjug/​Rade Prelić

Ocenio je da je Đorđević najveće zlo političke srpske scene

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas video snimak sa protesta u Beogradu koji, kako tvrdi, dokazuje da “iza nasilnog rušenja vlasti” stoji Mlađan Đorđević, koga je nazvao “Đilasovim guruom”.

– Ako je neko imao dilemu ko je organizator uništavanja Beograda i ko stoji iza nasilnog rušenja vlasti, evo snimka iz koga se vidi kako Đilasov guru Mlađan Đorđević, u društvu Ivana Ivanovića iz SNP Naši, juče šeta i izdaje naloge huliganima – napisao je Vesić na Fejsbuku.

“JA DA BIJEM MOJ NAROD NE MOGU…” U jeku demonstracija u Nišu masa je pozvala policiju da se povuče, a onda je usledio APLAUZ (VIDEO)

Ocenio je da Mlađan Đorđević, koga je označio kao najveće zlo srpske političke scene, i za koga kaže da stoji iza svakog nasilja koje se dogodilo poslednjih godina u srpskoj politici, “jasno rukovodi ovim nasiljem”.

– Tako da Đilas i on odlučuju šta će da bude uništeno, ko će biti kamenovan ili koji će opozicioni lider biti pretučen – naveo je Vesić.

 

Dnevne.rs, Srbija Danas