ZADIVIO BALKAN: Nakon sudara na parkingu, ostavio je pismo koje je oduševilo sve (FOTO)

auto

Foto: Fejsbuk

Jurio sam da platim neke račune, imao hiljadu stvari na pameti i u svoj toj frci sam bio malo rastresen. Kada sam se isparkiravao slučajno sam okrznuo auto na parkingu. Pomislio sam ‘samo mi još to fali’ i odmah okrenuo policiju. Tri puta sam ih zvao, ali ništa, navodi ovaj savesni građanin

100.000 PREGLEDA ZA JEDAN DAN: Snimala rajski prizor, a onda se desilo nesto pakleno (VIDEO)

NOVI SAD – Mnogi vozači našli su se u situaciji da na parkingu zateknu vozilo koje je neki drugi nepažljivi vozač slučajno oštetio.

U takvim situacijama retko se susreću sa poštenjem i retki će učiniti ono što je učinio Novosađanin čija se poruka munjevito proširila društvenim mrežama.

[adsenseyu1]

Naime, on je slučajno udarivši tuđi auto, ostavio poruku i telefonski broj. “Juče mi je bio baš užasan dan. Jurio sam da platim neke račune, imao hiljadu stvari na pameti i u svoj toj frci sam bio malo rastresen.

Kada sam se isparkiravao slučajno sam okrznuo auto na parkingu. Pomislio sam ‘samo mi još to fali’ i odmah okrenuo policiju. Tri puta sam ih zvao, ali ništa”, navodi ovaj brižljivi Novosađanin koji je morao da žuri svojim obavezama, pa je ostavio poruku.
[adsenseyu1]

(Index.hr)

1 Comment on "ZADIVIO BALKAN: Nakon sudara na parkingu, ostavio je pismo koje je oduševilo sve (FOTO)"

  1. Radojcic Marijana | 28. децембра 2014. at 20:22 |

    Svaka cas postenjacino…..osteceni ti nebi trebao dinara uzeti, a nije ni neka velika steta, koliko si bijo fer…..RETKOST.

Comments are closed.