VODITELJKA DEA ĐURĐEVIĆ KOLIMA HITNE POMOĆI NAPUSTILA VMA: Majka i verenik SVE vreme bili uz NJU, a kad su je pitali kako je, OVO JE BIO NJEN ODGOVOR… (FOTO)

nesreća

Foto: Printscreen, Instagram

Voditeljka Dea Đurđević, koja je skoro dva meseca bila na Vojnomedicinskoj ustanovi posle teške povrede kada je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, jutros je  kolima hitne pomoći prevezen na ortopediju Kliničkog centra.

Iz sanitetskih kola u pratnji medicinsnkog osoblja, majke i verenika Dea Đurđević je sa VMA prebačena na Institut za ortopedijsku hirurgiju i traumatologiju Kliničkog centra.

Voditejka se prvi put oglasila putem društvene mreže Instagram

voditeljka

Ruku će moći normlano da koristi, Foto: Instagram/deadjurdjevic

“Ovo je jedina moja objava i izjava do sad. Od nesreće se nisam obratila. Zamolila bih svoje prijatelje novinare za strpljenje i kolegijalnost jer još neću davati izjave.Hva la vam”, napisala je Dea.

SRPSKA DOMIŠLJATOST NEMA GRANICE: Kako je srpska vojska skrivala “mig 29“ od NATO bombardera

Sa osmehom na licu Deu su dovezli u Institut, a majka je koračala odmah iza nje. Hrabra Dea je sve vreme bila rapoložena.

Podsetimo, Deu je 7. februara u ranim jutarnjim satima, kada je krenula na posao, udario autobus kod KBC “Dragiša Mišović” i tom prilikom joj je otkinuta ruka.

Vrhunski srpski stručnjaci operisali su je na VMA i od tada se Dea nalazi u bolnici. Niko nije očekivao lak oporavak, ali hrabra Dea hrabri sve oko sebe.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Blic)