VOĆE BOGOVA JE LEK ZA SVE: Košta samo 95 dinara, jača srce, olakšava porođaj i otklanja umor!

prodavnica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Za urme tvrde da je najzdravije voće na planeti, njena cena je pristupačna za svačiji džep i što pre treba iskoristiti sve blagodeti koje nam pruža.

One su važan deo ishrane u arapskim zemljama, a glavne zemlje koje uzgajaju i prodaju urme su Egipat, Saudijska Arabija, Irak, Iran, Pakistan, U.A.E., Alžir, Libija, Tunis, SAD, i male količine u Španiji, Meksiku, Jemenu i Palestini. Ako ste se nekada zapitali zašto se baš urmama prekida post, ovo je odgovor.

Zanimljivo je da doktori “sa zapada” savetuju pacijentima koji leče postom da post prekidaju prirodnim šećerom iz voća i vodom.

I pošto znamo da urme sadrže veliki procenat šećera koji se lako apsorbuje, onda nam je jasno da su urme i voda najbolja hrana za one koji poste.

voće

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Konzumiranje urmi prilikom prekidanja posta je učinkovito kad je u pitanju slabost i umor, koje nastaju usled nakupljanja štetnih stvari i teških metala u ćelijama organizma.

VENERA JE U OVNU, a to je NAJVAŽNIJE za OVA 4 ZNAKA: Šest dana u narednom periodu BIĆE POSEBNO VAŽNO – zapamtite ih! (ASTROLOGIJA)

Urme sadrže brojne organski važne stvari, kao što su vitamini B6, selen, vlakna, magnezijum, bakar, kalijum i mangan…

       

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs/ehomag.com)