VEOMA OZBILJAN SA TUGOM NA LICU Dein momak Mladen Mijatović otkrio stanje voditeljke dan posle nesreće! Na jednu temu rekao: “O tome drugom prilikom” (VIDEO)

voditelj

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen/alo/Pink

“Nema kontakta sa spoljnim svetom, što je razumljivo.”

Voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku” Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela.

Njen emotivni partner, Mladen Mijatović, bio je gost kod Predraga Sarape na “Pinku” i tom prilikom otkrio kako se njegova devojka, ali i koleginica oseća.

Primetno je bilo da je Mladen veoma ozbiljan i tužnog lica:

– Kažu da je psihički veoma stabilna, da je veliki borac. Pozitivnog duha je, svesna je svega, čak i rekonstrukcije samog događaja i nezgode. Nema kontakta sa spoljnim svetom, što je razumljivo. U svakom slučaju, uputila je poruku svima koji je podržavaju i zahvalila se – rekao je Mladen Mijatović u “Novom jutru” kod Predraga Sarape i dodao:

– Ona se nada i očekuje da će se što pre oporaviti i vratiti na televiziju.

JEDNU STVAR MORATE DA URADITE ZBOG SVOJE PORODICE! Danas je praznik posvećen najmilijima

Inače, kako se pisalo, Dei je u pomoć odmah priskočila medicinska sestra koja je istrčala iz autobusa kako bi zaustavila prvi talas krvarenja:

– Dea se seća imena te devojke koja joj je pomogla i izašla iz autobusa, koja je medicinski radnik. Ipak, o tome ćemo pričati drugom prilikom.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic/ Alo.rs/ B. P.)