VELIKO SRCE KRISTIJANA RONALDA: Prihod sa aukcije namenio za lečenje jednogodišnje Beograđanke

fudbal

Foto: printscreen/instagram

Kakav gest Kristijana Ronalda! Ne samo da je jedan od najboljih fudbalera na planeti, već ima ogromno srce koje ne zna za granice humanosti.

Jedan od najboljih fudbalera sveta donirao svoj dres kao predmet za aukciju u akciji prikupljanja pomoći za bolesnu devojčicu iz Srbije.

Ovaj put Portugalac je odlučio da pomogne u lečenju jedne male Beograđanke. Ronaldo se uključio u humanu akciju za pomoć jednogodišnjoj Sofiji Markuljević koja boluje od retke bolesti spinalne mišićne atrofije.

FOTO: PRINTSKRIN

Fudbaler Juventusa donirao je za aukciju dres koji je nosio na meču protiv Milana 11. novembra 2018. godine, a licitiranje se odvija na sajtu “Junajted čeriti”, jedne od najvećih humanitarnih organizacija Evrope.

Do juče popodne ovaj Ronaldov dres dostigao je cenu od 4.590 evra. Do kraja aukcije ostala su 24 dana nakon čega će iznos najveće ponude biti uplaćen na račun za lečenje male Sofije.

Devojčici je za lečenje u SAD potrebno 2,1 milion dolara i porodica ima rok od 10 meseci da skupi novac.

Aukciju možete pratiti OVDE

 

(Dnvne.rs/Kurir sport)

Be the first to comment on "VELIKO SRCE KRISTIJANA RONALDA: Prihod sa aukcije namenio za lečenje jednogodišnje Beograđanke"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*