VELIKI NEDELJNI HOROSKOP! Jedan znak ostvaruje VELIKU ZARADU, a evo ko ima MUKE SA FINANSIJAMA (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Pogledajte šta vam zvezde poručuju…

Ovan

Očekuju vas jako važne promene vezane za polje privatnog posla, pred vama je neka prekretnica na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dobru fazu pred sobom.

Na polju zdravlja možete imati probleme vezane za malaksalost, a da biste imali dovoljno energije bitna vam je pravilna ishrana i dobre navike na ovom polju

Bik

Odlučni ste i jasni u komunikaciji, imate neke kratkoročne ciljeve koje možete da ostvarite lako. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za početak veze koja bi trajala na duže staze.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete uspeti da rešite tegobe iz prošlosti. Ono što vam ostaje kao večna slaba tačka jeste osetljivo grlo.

Blizanci

Intuitivno reagujete i donosite odluke po sopstvenom osećaju, a očekuje vas i poboljšanje finansija. Na polju ljubavi ste osetljiviji, tražite sigurnost na ovom planu.

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da nećete imati veće probleme, ali će vas pratiti hronični umor, malaksalost i povremeno bezvoljnost. Potrebno vam je da više spavate.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak

Mnogo toga se dešava sada kod vas. Niste spremni da sve te događaje ispratite odjednom – nije vam lako. Moguće je da ćete na polju ljubavi imati neko razočarenje.

Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti podložni tegobama koje su vezane za glavu, oči i stomak. Generalno ste osetljivi i razni problemi bi mogli da vas prate danas

Rak

Mnogo toga se dešava sada kod vas. Niste spremni da sve te događaje ispratite odjednom – nije vam lako. Moguće je da ćete na polju ljubavi imati neko razočarenje.

Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti podložni tegobama koje su vezane za glavu, oči i stomak. Generalno ste osetljivi i razni problemi bi mogli da vas prate danas

Vaga

Možete da očekujete napredovanje na polju posla, svojim radom i upornošću ste uspeli da ostvarite mnogo toga. Na polju ljubavi ste spremni za ozbiljnije korake sa voljenom osobom.

Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme vezane za osetljivu kožu, zube i kosu, ali i probleme sa kostima takođe.

Škorpija

Nema razloga da brinete kada je u pitanju posao. Možete da očekujete da će faktor sreće biti na vašoj strani. Emotivno vam sada odgovara veza na daljinu i lepo vam je.

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati baš mnogo energije, pa je zato važno da je adekvatno usmerite kao i da budete fizički aktivni.

Strelac

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da rešite finansijske probleme, ali i da neki novac ostavite sa strane.

Na polju ljubavi su tu problemi sa partnerom, koji vam unosi nemir i nepoverenje. Zdravstveno vas očekuju tegobe koje uglavnom mogu da budu vezane za reproduktivne organe ili za krvotok.

horoskop

pixabay

Jarac

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poslovnu saradnju koja će vam biti veoma bitna i korisna. Na polju emocija dajete sve od sebe da zadovoljite partnera.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete malaksalost, sklonost ka upalama, probleme sa bubrezima i parnim organima.

Vodolija

Moguće je da ćete u narednom periodu imati više posla nego što ste očekivali i da će vam to predstavljati opterećenje. Na polju ljubavi vas očekuje nezadovoljstvo.

Na polju zdravlja takođe dolaze otežanja sa svih strana i neophodno je da radite na tome. Posetite lekara. Bićete veoma osetljivi i podložni raznim problemima.

Ribe

Možete da pokrenete posao koji neće biti težak za vas, a donosiće vam određenu zaradu. Na polju ljubavi ste spremni na sve kako biste zadržali pravu osobu pored sebe.

Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati manje srčane probleme, povišen pritisak i slične tegobe. Potrudite se da vodite računa o sebi.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs, Krstarica/A.K.)