VELIKANI SE NE HVALE KADA POMAŽU: Evo kako su Dragan i Milena spasli vid dečaku! (INFO)

dragan

Foto: You Tube / Printscreen / trezor /rts

Njima treba para koliko i mi imamo trenutno u kući, ma, šta će nam novi automobil – rekao je Gaga svojoj supruzi kada je čuo da dečak mora na hitnu operaciju

Onaj ko od srca pomaže drugome u nevolji nikada se neće time hvaliti, i to je bio slučaj i saMilenom Dravić i Draganom Nikolićem koji su pre mnogo godina, bez razmišljanja, uzeli sve pare koje su imali u kući i dali ih roditeljima dečaka kojem je bila neophodna operacija očiju.

DVA MESECA PRE GAGINE SMRTI: Voja i Sergej izveli predstavu u njegovoj sobi, Milena ga negovala

I nikada se nisu time hvalili, niti su voleli da govore o tome, a kako navodi “Alo“, javnost je za ovu priču saznala od Tanje Peternak koja ju je pomenula u svojoj emisiji “Kao sav normalan svet” kada joj je gošća bila Milena Dravić.

Svojevremeno su Gaga i Milena, usred najgore krize, nekako uspeli da skupe novac za novi automobil i odlučili su da zamene vremešni “golf” kojeg su stalno morali da guraju da bi upalio. Kao na filmu, krenuli da pazare nova kola, ali “golf” nije hteo da upali ni za živu glavu, pa su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze.

[adsenseyu1]

I baš u tom trenutku na televiziji je emitovan prilog o dečaku kojem je hitno potrebna operacija očiju.

Dragan je pogledao u Milenu i rekao:

Njima treba para koliko i mi imamo trenutno u kući, ma, šta će nam novi automobil…

Printskrin: Youtube/Redakcija Vrele Gume

Ubrzo su saznali gde se nalazi porodica dečaka, i kada je došao prijatelj koji je trebalo da ih odveze da kupe auto, rekli su mu da ih vozi do dečakovog sela. Pojavili su se ljudima na vratima i predali im novac za operaciju.

Godine su prošle, a ova divna ljudska priča nikada nije dospela u javnost… Sve dok Tanja Peternek nekako nije saznala za nju.

Milena je priču samo potvrdila i nije želela da govori o detaljima. Po njenoj reakciji, kada sam pomenula tu anegdotu, videlo su oni skromni i humani ljudi. Oni su učinili mnogo dobrih dela u životu, ali od toga nikada nisu želeli da dižu medijsku pompu – izjavila je Tanja Peternek.

[adsenseyu1]

(Alo)