UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ BELE CRKVE: Sigurnosne kamere zabeležile trenutak NAPADA U PRODAVNICI, preplašene radnice počele da viču: “NE, NE, NE, NE!” (VIDEO)

UDARAC

FOTO: FACEBOOK/BELOCRKVANSKE NOVOSTI / SCREENSHOT

Snimak koji su zabeležile sigurnosne kamere u jednoj prodavnici u Beloj Crkvi proširio se društvenim mrežama i izazvao lavinu komentara pošto se na njemu vidi kako jedan mladić potpuno iznenada nasrće na drugog dok čekaju u redu za kasu, udara ga tako da ovaj pada na zemlju, a zatim beži sa lica mesta.

Belocrkvanske novosti objavile su na svom Fejsbuk profilu video-snimak sa sigurnosnih kamera jedne trgovine u njihovom mestu koji je zabeležio trenutak napada.

U prvih nekoliko sekundi snimak ništa ne ukazuje da će već u sledećem doći do nastraja na mladića.

SLAVNI EPIDEMIOLOG ANA GLIGIĆ: Korona će proći za 20 dana, SAMO AKO OVO URADIMO! (FOTO)

Dok jedan završava na kasi, dvojica mladića stoje jedna pored drugog i prema onome što se može zaključiti sa snimka, razgovaraju.

Kao iz vedra neba mladić koji je u prodavnicu ušao bez majice šakom je udario drugog koji je držao ruke u džepovima te od siline udarca odmah pao na zemlju.

To nije zaustavilo pomahnitalog mladića, već je nastavio da ga šutira, a zatim je pobegao sa lica mesta.

Šta je prethodilo tako brutalnom postupku mladića bez majice zasad nije poznato, mada korisnici Fejsbuka u komentarima napadnutog mladića opisuju kao pristojnog i mirnog lokalca.

 

Dnevne.rs, Blic, J.A.