UZELA SAM SATARU U RUKE, BILA JE TEŠKA: Jeziva ispovest glumice Teodore Viktorović, koja je ubila majku i baku!

ubica

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI, freeimages.com/chez392

– Svesna sam svega što sam učinila, ali znam da ne mogu da vratim vreme. Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu tog jutra – rekla je na ročištu okrivljena Teodora Viktorović

Teodora Viktorović (39) koja je u martu ove godine satarom usmrtila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91), na jučerašnjem ročištu opisala je užasna zlostavljanja koja je preživela od majke. 

To što vi zovete odbranom, ja bih nazvala objašnjenjem kakav sam život vodila za ovih 39 godina – rekla je Teodora.

Ona je izrazila kajanje i rekla kako ubijenu majku i baku sanja žive.

[adsenseyu5]

Svesna sam svega što sam učinila, ali znam da ne mogu da vratim vreme. Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu tog jutra. Noć pre toga nisam mogla da spavam, pa sam ujutru popila tablete “tolvon”, a popila sam i jednu ili dve table “rivotrila”, lekove za depresivna i anksiozna stanja – ispričala je glumica, pa dodala:

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Oko 7:30 ispratila sam muža i sina iz kuće, a onda je ćerka Aleks zaplakala. Otišla sam do kuhinje da joj spremim mleko. Mora da sam usput zalupila vratima i probudila majku. Čim je otvorila oči, počela je da viče, vređa. Rekla sam joj da sam došla detetu da spremim mleko, a ona mi je odgovorila “Šta me boli dupe za tvoje dete!” Tada sam ugledala na kuhinjskim elementima sataru za meso. Uzela sam je u ruke – bila je teška. Okrenula sam se i zakoračila prema majci. Poslednje čega se sećam bila je njena raščupana kosa i oči – detaljno je ispričala Viktorovićeva.

[adsenseyu1]

Teodora je izjavila da se ne seća samih ubistava jer je imala “crnu rupu” u sećanju, kakvu je imala i ranije kad je kombinovala alkohol i tablete, a zatim je opisala svoje odrastanje u porodici.

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Moje detinjstvo bilo je strašno. Živela sam sa babom i dedom, a kada sam imala četiri godine, videla sam kako mi je majka nožem izbola oca. Svako letovanje bilo je puno krvi, tuča, uvreda. U jednoj svađi majka mi, pijana, stavlja nož pod grlo i preti da će me zaklati. Do 24. godine me redovno tukla, osećala sam se poniženo i nemoćno. Pretila mi je da će me izbaciti iz stana i da će me onda Cigani odvesti ispod mosta. Pričala mi je da zamišlja moju sahranu – rekla je okrivljena.

(Blic)