UŽASNA SMRT NA KRUZERU: Ubio ženu na terasi, kada je upitan zbog čega je to uradio, dao je monstruozan odgovor

posao

Foto ilustracija: pixabay /dnevne.rs

Kenet Manzanares (39) iz SAD osumnjičen je da je ubio svoju suprugu Kristi na kruzeru jer navodno nije htela da prestane mu se smeje

Njeno telo pronađeno je u sobi bračnog para na kruzeru sa više povreda glave, dok su pripadnici obezbeđenja na odeći i rukama Keneta Manzanaresa pronašli tragove krvi, navodi se u sudskim dokumentima.Kenet je suprugu ubio u utorak uveče. Slučaj istražuje FBI zato što se ubistvo dogodilo u vodama SAD, piše “BBC”.

[adsenseyu5]

Jedan od svedoka navodi da je ušao u sobu bračnog para pre nego što su stigli pripadnici obezbeđenja, kao i da je video kako osumnjičeni telo svoje supruge vuče ka balkonu.

Duel dostojan bokserskog ringa: Neverovatno fer obračun dva ruska vozača nasred ulice (VIDEO)

Svedok navodi da je potom telo žene uhvatio za noge i „povukao je unutra“.

Nakon toga, pitao je Manzanaresa šta se dogodilo, a on je navodno rekao: “Nije htela da prestane da mi se smeje“.

[adsenseyu1]

Tokom ispitivanja Manzanares je rekao: “Moj život je gotov”.

Ubistvo se dogodilo na Emerald princes kruzeru koji je sa 3.400 putnika iz Sijetla u nedelju krenuo na sedam dana dugo putovanje.

HOROSKOP ZA SUTRA (24. novembar 2017): Merkur u Strelcu u trigonu sa RXUranom donosi mogućnosti za akciju, delanje, promene na bolje (ASTROLOGIJA)

Kako se navodi, u trenutku ubistva na kruzeru je bilo još članova porodice Manzanares, ali detalji o njima nisu objavljeni.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]