UŽAS NA KOSOVU: Ovo je automobil kojim je pobegao ubica Olivera Ivanovića! UBICA UNIŠTIO DOKAZE (FOTO)

oliver

Foto: printskrin/tviter

Jutros u 8:10 ispred sedišta svoje stranke, ubijen je Oliver Ivanović, predsednik Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda”.

Prema prvim informacijama, napadač u zimskoj jakni i sa kapuljačom na glavi čekao je Ivanovića ispred prostorija njegove stranke i upucao ga sa najmanje 5 hitaca jutros oko 8.15.

Sa druge strane, tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici Šićiri Sila rekao je za prištinski portal Express da je na Olivera Ivanovića pucao za sada nepoznati napadač, te da se ubistvo dogodilo ispred sedišta njegove stranke “iz automobila u pokretu”. Portparol Kosovske poicije Besim Hoti rekao je Exprešu da se slučaj ubistva Ivanovića istražuje.

AMERIČKI STEJT DEPARTMENT izdao ALARMANTNO upozorenje za Kosovo, dva dana pre UBISTVA Olivera Ivanovića!

Tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici Šićiri Sila rekao je za prištinski portak Expreš da je na Olivera Ivanovića pucao za sada nepoznati napadač, te da se ubistvo dogodilo ispred sedišta njegove stranke “iz automobila u pokretu”.

Auto koji je pronađen je bez tablica, a policija ispituje da li je reč o kradenom autu i da li je ta krađa prijavljena. Nije poznato ni da li je pištolj iz kojeg je ubijen Ivanović izgoreo zajedno sa opel astrom. Kako se pretpostavlja,ubica je dobro poznavao njegove navike pa ga je tako sačekao ovog jutra.

ZNA SE KO JE OVO URADIO: Oliverova žena ima poruku za njegove ubice (VIDEO)

Ivanović je bez znakova života prevezen u bolnicu, gde su lekari sat vremena pokušavali reanimaciju.

NOVI DETALJI UBISTVA IVANOVIĆA: Ubica skriven pod kapuljačom Oliveru sasuo kišu metaka u grudi (INFO)

Patrola kosovske policije nalazila se na 70 metara od ubistva, ali niko nije čuo pucnje, pa se pretpostavlja da je reč o prigušivaču.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)