UMESTO U BOLNICU, TRAŽIO LITAR RAKIJE I POMIRENJE SA UBICOM: Savić je 3 dana proveo u bolovima i agoniji, a štitio je prijatelja koji ga je prebio na smrt! (INFO)

savic

Foto: privatna arhiva

D. B. (44) iz sela Brestovac kod Bora uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao prijatelja Vladana Savića (41) iz istog sela. Nesrećni Savić preminuo je tri dana posle napada, a kako saznajemo, on nije hteo da prijavi D. B., čak je mislio da mu oprosti teške batine koje je dobio.

– U selu su njih dvojica važili za dobre drugare. Posvađali su se 19. jula zbog njive. D. B. je Vladana udarao gde je stigao, najviše po glavi i stomaku, šutirao ga je do iznemoglosti.

Mislili smo da su oni prijatelji, naročito kada je nedavno Vladan od svog ubice kupio automobil – kažu meštani.

Vladan se krvavog lica oteturao kući. Trpeo je tri dana nesnosne bolove, iskašljavao je krv, ali lekarsku pomoć nije želeo da potraži.

– Verovatno nije hteo da optuži svog prijatelja da ovaj ne bi završio u zatvoru. Umesto da ide u bolnicu, Vladan je tražio da mu se kupi litar rakije, da se pozove D. B. i da se njih dvojica lepo izmire – kažu meštani.

U noći između 21. i 22. jula Vladan je preminuo na svom imanju. Da ironija bude veća, njegovo telo pronašao je upravo D. B., koji je pozvao policiju rekavši da je pronašao prijatelja s rascepanom glavom.

TURISTA NOKAUTIRAO BAHATOG GAZDU PLAŽE U HRVATSKOJ: Brutalno vređao i maltretirao goste, a onda ga je stigla kazna! (VIDEO)

– Odmah smo naložili obdukciju. Utvrđeno je da je smrt nastupila od povreda zadobijenih u tuči. Prema našim procenama, Savić bi verovatno ostao živ da se odmah javio lekaru – kaže naš izvor. Protiv D. B. je podneta prijava zbog sumnje da je počinio ubistvo i određen mu je pritvor do 48 sati

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/ S.A.B.)