UDARAJU NA ĐOKOVIĆA IZ OČAJA: U tekstu punom mržnje Britanci ga optužili da PRODAJE SMEĆE! (INFO)

tenis

Foto: Tanjug

Autor teksta nije birao reči da oblati najboljeg sportistu sveta, u medijskom napadu kakav skoro nije viđen

Tako je autor sramotnog teksta optužio Novaka kako svojim ponašanjem stvara veliki broj “laži”.

BEOGRAĐANI ZABORAVILI NA KORONU: Kafići prepuni, a o distanci ni reč! Devojke se skinule na Adi, kupali se i roštiljali

Giri Nejtan je za britanski Telegraf u svom autorskom tekstu najpre nahvalio Novaka zbog sjajnih gostiju koje prvenstveno dovodio u svoj lajv, kako teniske zvezde, tako i dosta poznatih ličnosti.

Pohvalio je posebno razgovor sa Endijem Marejem, ali i ideju o pomoći nižeplasiranim igračima. Međutim, par ”loših izbora” koštalo ga je kritika velikog broja medija, pa su tako negativne stvari ”nadvisile” ove pozitivne.

Nejtu je zasmetala izjava o vakcinaciji, pa se čak pozvao na izjavu doktora Kona kako Đoković ne treba da se meša u nešto što ne razume

Najviše mu je smetalo što je za gosta zvao, kako je sam Novak rekao, “njegovog dragog prijatelja, presijskog brata od druge majke, predivnu dušu”, Šervina Džafarijeha.

VAŽNO ZA VOZAČE: Policija najavljuje pojačane mere kontrole, a za jedan prekršaj sledi PRIVOĐENJE PO HITNOM POSTUPKU (INFO)

“Ovaj čovek, Šervin, reklamira nootropičko smeće od kompanije koja se zove “Cymbiotika”. Kako su “dva brata od različitih majki” nakupile hiljade ljudi u svoj prenos, počeli su da pričaju o čistoj pseudonauci, te su hrabrili jedan drugog da pričaju o tome. Đoković u majici Miki Mausa, je pričao kako pozitivne emocije mogu da očiste toksine u jelu. Dafarijeh je sa svojom kompijuterski izabranom bradom dao pristanak molitvom svojih ruku i klimanjem glavom” – piše u tekstu Nejtana!

Nejtan takođe naglašava kako je Đoković dozvolio Džafarijehu da reklamira svoje proizvode njegovimfanovima, a jedan od njih ima cenu od 50 dolara

Smatra da je Đokovića verovatno sramota što se ovih dana povezuje sa “zmijskim uljem”, pa se prisetio njegove povrede i operacije lakta 2017. godine, tada je Nole rekao:

“Pokušavao sam da ne idem na operaciju, pošto nisam fan toga” – rekao je on za “engleski Telegraf”, a citira ga Nejtan: “Pokušavam da budem prirodan što je više moguće, ja verujem da se naše telo samo leči mehanizmima”.Zaključuje da iza Novaka stoje patern laži i da su oni veoma tužni.

DAĆU TI 2.000 DINARA AKO URADIŠ OVO! Stariji čovek ušao u prodavnicu u Beogradu i iznenadio prodavačicu svojim predlogom

“Svaka čast Novače, nisi mogao da sačekaš da se završi pandemija kako bi uterao strah ljudima da je obično zdravstvo najbolje. Ceo svet pokušava da se adaptira na nova pravila kao što su socijalno distanciranje i izbegavanje međusobnog kontakta, a on ih puni skepticizmom oko samog koncepta vakcine!

Možda on nikad ne bi trebalo da ima ovoliko slobodnog vremena” – zaključuje na odvratan način autor ovog teksta svoje mišljenje.

   

(Dnevne.rs, Kurir sport)