UBOLA SAM JE 20 PUTA NOŽEM Biljana Jeftić: Ubila sam je, ali ne znam zašto, danima razmišljam (INFO)

novinar

Foto: Facebook/Jaroslava Dugosija Dobrenov

Biljana je sa stočića uzela flašu alkoholnog pića i zadala joj je s leđa udarac u glavu. Potom ju je udarala nožem po celom telu

NOVI SAD – Priznajem da sam je ubila. Ne mogu sebi da dam odgovor zašto sam je ubila. Danima i noćima razmišljam jer nisam imala razlog za to.

Sramota me je i od njene porodice i od moje, rekla je staloženo i mirno na početku glavnog pretresa Biljana Jeftić (50) iz Rume, koja je u februaru ubila novinarku Jaroslavu Dugošije Dobrenov (77) iz Novog Sada.

[adsenseyu4]

Biljana je došla kod Jaroslave u posetu, jer joj je ranije ćerka bila podstanar kod ubijene. – U jednom momentu je rekla da joj se ide do toaleta.

Jaroslava je ustala da joj pokaže gde je, a Biljana je sa stočića uzela flašu alkoholnog pića i zadala joj je s leđa udarac u glavu.

Ubica... Biljana Jeftić juče ispred suda
Ubica… Biljana Jeftić juče ispred suda

Potom ju je udarala nožem više od 20 puta po celom telu.

[adsenseyu5]

Kad je videla da je Jaroslava preminula, ubica je sa stola je uzela mobilni telefon, kao i ključeve, kojima je zaključala kuću – navodi se u optužnici.

Prema rečima inspektora koji su je saslušavali, Jeftićeva je sve vreme bila smirena.- Odavno nismo videli da neko tako hladnokrvno govori o ubistvu, naročito ne ženska osoba.

Na trenutak čak i s osmehom, to nas je zapanjilo, a niko od nas u početku nije pomislio da je ovo mogla da uradi žena, već smo sumnjali na mušku osobu – rečeno je tada u policiji.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: S. S. Kurir / Foto: Privatna arhiva)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]