UBISTVA, NESREĆE…: Sudbina ovih Srba učesnika rijalitija je imala JEZIV OBRT! (FOTO)

zrtve

Foto: printskrin

Rijaliti programi u Srbiji izazivaju veliku pažnju javnosti, ali nažalost često i ispunjavaju strane crne hronike. Od svađa koje se završavaju suđenjima, pa sve do brutalnih ubistava, ovi su najviše potresli Srbiju.

Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin pa sebe

Kapisoda je bio maneken, a u javnosti je bio poznatiji kao dečko Ksenije Pajčin. Učestvovao je u VIP Velikom Bratu 2010. godine, a iste godine je ubio poznatu pevačicu, pa sebe.

[adsenseyu1]

Nekoliko meseci pre te kobne noći, Filip i Ksenija su doživeli saobraćajnu nesreću kada su sleteli sa puta kod Barajeva, ali su oboje prošli samo sa lakšim povredama. Maneken je prvo Kseniji pucao u glavu, a onda i sebi.

Inače, pevačica i crnogorski maneken su imali burnu vezu, nekoliko puta su raskidali, ali mu se ona uvek iznova vraćala.

Foto: printskrin

pevacica

Foto: wikipedia

Antal Skendžić ubio majku, sad zlostavlja babu

[adsenseyu5]

Učesnik pilot-emisije “Velikog Brata” 2006. godine nožem je ubio svoju majku Rozaliju Greguš-Skendžić u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Žitišta.

Foto: printskrin

Antal je živeo sam sa majkom, a ubistvu te kobne večeri 2007. godine prethodila je zabava na kojoj su i gosti i ukućani popili malo više alkohola.

Posle odležane kazne je prešao da živi kod babe, čiju ćerku je ubio, ali je i nju počeo da zlostavlja, pa je sud doneo odluku o zabrani prilaska.

Stevan Kojić brutalno pretukao suprugu do smrti

[adsenseyu1]

Stevan i Žaklina Kojić pojavili su se u emisiji “DNK”, i to zato što je Stevan sumnjao da on nije pravi otac Žaklininog deteta. Iako je analiza pokazala da jeste, on je svejedno rekao da će se razvesti.

Međutim, umesto toga je suprugu pretukao do smrti, i to dok su im deca, stara tri godine i godinu dana u susednoj sobi bila budna.

Zašto cela Srbija posle haosa na Jugu priča samo o Hrvatima, a OVAJ DETALJ NIKO NE POMINJE?!

Prema navodima, tukao ju je nogama i rukama dok nije preminula, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Početkom ovog meseca osuđen je na 30 godina zatvora za brutalno ubistvo.

Foto: printskrin

Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović – poginuli u saobraćajnoj nesreći

Vozilo kojim je upravljao Elmir sletelo je ogromnom brzinom na putu Obrenovac-Šabac 2007. godine, i tom prilikom je poginulo troje učesnika Velikog Brata.

[adsenseyu5]

Sa njima se u kolima nalazio Vladimir Sarić koji je srećom zadobio samo lakše povrede. Zorica, Stevan i Elmir ostali su mrtvi na licu mesta.

Foto: printskrin

Automobil se pri ulasku u krivinu kretao brzinom većom od 120 kilometara na sat, a ispred njih su u odvojenom vozilu putovale Tanja Obradović i Jelena Žeželj, takođe učesnice VB iste godine.

NEVEROVATNA GENETIKA: Da li ste znali – šta nasleđujemo od mame, a šta od tate (INFO)

Mirjanu Puhar ubio diler

Srpkinja Mirjana Puhar, rodom iz Sremske Mitrovice, otišla je u kao dete Ameriku, a u rijaliti emisiji “Novi američki top model” bila je jako primećena i predviđali su joj sjajnu karijeru.

manekenka

Foto: Instagram/mirjanapuhar

Na put joj je stao diler, koji je pištoljem ubio nju, njenog dečka i njegovog cimera početkom godine. Glavni osumnjičeni za trostruko ubistvo je 19-godišnji Emanuel Hesus Rangel.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: EPK)

[adsenseyu2]