UBIO SE NAKON ŽESTOKE SVAĐE SA VERENICOM: Sahranu hirurga Cvetanovića plaća bivša supruga (INFO)

hirurg

Foto: Fejsbuk

BEOGRAD – Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije na VMA, koji je u četvrtak ujutru posle žestoke svađe pucao u verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi, biće sahranjen sledeće nedelje.

Sahranu će organizovati i platiti njegova bivša supruga Tanja. Cvetanović je bio jedinac, a iza sebe je ostavio troje dece koje je dobio iz prvog braka sa Tanjom

Prema saznanjima Kurira, sahranu će organizovati i platiti njegova bivša supruga Tanja.

[adsenseyu5]

Cvetanović je bio jedinac, a iza sebe je ostavio troje dece koje je dobio iz prvog braka sa Tanjom. – Deca još uvek ne rade i nemaju primanja, a Tanja je odlučila da njihovog oca sahrani onako kako dolikuje. Još uvek nije poznat dan kada će sahrana biti obavljena jer treba srediti još neku dokumentaciju – rekao je za Kurir izvor blizak porodici.

STRAŠNE POSLEDICE: Irma oterala vodu iz okeana, neverovatan prizor osvanuo na Bahamima! (VIDEO)

Šta je tačno izazvalo strašnu tragediju, još uvek nije sasvim poznato.Nagađa se da je motiv bio ljubomora i da je glumica navodno htela da ostavi Cvetanovića, ali to niko do sada nije potvrdio, uključujući i ranjenu Ivanu, koja je u ispovesti za naš list rekla da ne želi da priča o razlozima svađe.

INTERNET SE USIJAO: Ceca se skockala za svadbu, pa objavila snimak sa ćerkom Anastasijom (VIDEO)

Ranjena glumica, koja je poznata po ulozi u serijalu „Kursadžije“, još uvek je u bolnici i polako se oporavlja.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)