UBIO MAJKU, PA PRESUDIO SEBI: Komšije čule buku pre DESET dana, ali nisu ni slitili da se u zgradi ODIGRAO STRAVIČAN ZLOČIN (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Tela žene (73) i muškarca (43) pronađena su jutros u stanu u Ulici Vjekoslava Kovača broj 16 na Zvezdari.

Kako saznajemo, u pitanju su najverovatnije majka i sin, a prema nezvaničnim informacijama sin je najverovatnije hicem iz pištolja ubio svoju majku, koja je bila nepokretna, a potom presudio sebi.

Kako se nezvanično saznaje, nesrećna žena bila je nepokretna od nesreće koju je doživela, a njen sin je godinama brinuo o njoj i radio je od kuće.

Ubijena žena bila je penzionisana sudija Okružnog suda u Beogradu.

Predsednica stanara zgrade u kojoj su živeli kaže da je muškarac uvek bio doteran i fin i da su ga svakog dana viđali kako u isto vreme ide u nabavku.

– Nikada nismo videli da je doveo devojku, niti da se družio sa bilo kim – kažu komšije i dodaju da su sin i majka godinama živeli u toj zgradi.

Tužna sudbina čoveka koji se polio benzinom kod Valjeva: Za godinu dana izgubio majku i brata, pa je zapalio svoju novu kuću i sebe (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio majku u njenoj sobi, a onda otišao do svoje i tu pucao u sebe.

Prema nepotrvrđenim informacijama ubistvo i samoubistvo se najverovatnije dogodilo pre više od deset dana, međutim komšije kažu da nisu čule ništa sumnjivo.

Samo pojedini stanari kažu da se sećaju da je tih dana nešto puklo, ali su mislili da se buka čula iz radionice komšije koja se, takođe, dogodila u zgradi.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta.

(Dnevne.rs /Izvor:  Lj.S., Blic)