UBIJENA JELENA SVAKI DAN BRINULA O BOLESNOJ MAMI ZORI: Kuća stradale pevačice ZAVIJENA U CRNO! (FOTO)

kuca

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

Majka pevačice “Zvezde granda” Zora sedi u crnini skučeno, bez glasa i želje da nastavi da živi

U porodičnoj kući nesrećno nastradale mlade pevačice Jelene Marjanović (33), čiji je nestanak prijavljen u subotu, a beživotno telo sa vidljivim povredama glave pronađeno u kanalu među vrbmadan kasnije, sad je mesto tuge i bola.

[adsenseyu5]

Tužna scena u Borči. Majka pevačice “Zvezde granda” Zora sedi u crnini skučeno, bez glasa i želje da nastavi da živi. Ljudi iz komšiluka i dalje pristižu u velikom broju kako bi joj izjavili saučešće i rekli koju lepu, utešnu reč.

Foto: Telegraf

Ovo je strašna tragedija. Jeca je bila divna devojka, nije nikada nikog popreko pogledala. Majka joj je pre neki dan izašla iz bolnice, ne znam kako će sada. Jelena joj je dolazila svaki dan u posetu, da joj donese sve što joj je potrebno. Ona je bila jedinica, ne znam kako će Zora moći da pregura ovaj neopisivi bol i nedostatak – rekao je jedan od prijatelja porodice Marjanović, za koju čitavo mesto ima samo reči hvale.

[adsenseyu1]

Kako dodaje, tog kobnog dana majka i ćerka su se čule, jer su imale nekakav dogovor.

– Majka je zvala dva puta. U prvom navratu neko je odbio poziv, a oko pet minuta kasnije nepoznata osoba se javila. Sve što se čulo je muk, koji je trajao tačno 43 sekundi – ispričao je vidno potresen čovek i naglasio da je iz medija saznao za strašnu tragediju i da nije mogao da poveruje kada je video Jeleninu fotografiju.

Na kraju razgovora kratko je prokomentarisao da ne može da shvati ko je mogao da izvrši ovakvo svirepo ubistvo.

(Telegraf.rs)