Ubici Tijane Jurić dolazi u posetu samo JEDNA OSOBA, a ona je ŽENA: Otkrivamo šta u zatvoru radi jedan od ‘najvećih’ MONSTRUMA IKADA!

zrtva-ubica

Foto: Printskrin: Facebook/Dragan Djuric

Uskoro će biti tačno tri godine od kada je Srbiju u crno zavio Dragan Đurić, monstrum koji je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i svirepo ubio Tijanu Jurić koja je tada imala samo 15 godina.

Dvadeset i pet minuta iza ponoći. Blizina vojvođanskog sela Bajmok. Na jednom seoskom putu Tijana je nestala u mraku, u rukama psihopate Dragana Đurića. Na putu, u prašini, ostala je samo njena bela patika koja je slutila na zlo.

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

Dvanaest dana kasnije, tačnije, 7. avgusta, pronađeno je njeno telo na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Kasno u noć, trinaestog dana potrage, oko pola jedan, iz vrha srpske policije objavljeno je da je uhapšen otmičar Tijane Jurić.

[adsenseyu1]

Kao ubica Jurićeve (15) označen je mesar Dragan Đurić (34) iz beogradskog naselja Surčina.

Dobio je maksimalnu kaznu – 40 godina.

Služi je u najtežem zatvoru kod nas, u Padinskoj Skeli, u takozvanoj – Novoj Skeli.

Svi se pitaju šta radi i kako provodi vreme jedan od najvećih monstruma Srbije? Da li je dobio ono što zaslužuje?

 

Foto: freeimages.com/Lauren J, Facebook/Dragan Djuric

Foto: freeimages.com/Lauren J, Facebook/Dragan Djuric

Prema zatvorskim propisima, pravo na korišćenja slikarskog atelja, sportske hale, vežbaonice i ljubavne sobe Đurić može da stekne nakon što se završi njegova procena i odredi program postupanja. Za sada, kako saznajemo, nije dobio to pravo.

Đurić nije radno angažovan. Zatvoren je, a u toku dana ima šetnje – rekli su nam iz uprave Nove Skele.

Zanimalo nas je kakvo je Đurićevo zdravstveno stanje.

PALA JE ODLUKA: Novak i Jelena Đoković odabrali ime za ćerkicu!

Što se tiče njegovog zdravlja, dobro je – rekli su.

Inače, Đurić ima pravo na odlazak u zatvorsku ambulantu, a u slučaju teških zdravstvenih problema voze ga na VMA ili u Urgentni centar.

Ćelije u Novoj Skeli nisu otvorene i zatvorenici mogu da se sretnu samo u šetnji, ili tokom aktivnosti gde su uvek čuvari sa njima. Dnevno imaju tri obroka, a jedu u ćelijama. Dragan Đurić je nedavno dobio i cimera.

[adsenseyu4]

Do medija je tokom protekle tri godine došla informacija da mu paketi stižu dva puta mesečno, a da u njima mogu biti i razne stvari za razonodu, poput knjiga, konzole za igricu, koju Đurić navodno poseduje.

Dragana Đurića, kako se pisalo, posećuje samo majka, a prema poslednjim informacijama, on nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio. Nedavno je čak pokušao i da dokaže da nije kriv, odnosno, da pronađe advokata koji bi dokazao da mu je policija, prema njegovim rečima, iznudila i podmetnula priznanje.

Otvoreno pismo novoj PREMIJERKI Srbije

Naravno, nijedan advokat to nije prihvatio.

A, ovako je glasilo Đurićevo priznanje tokom suđenja. Upozoravamo da je njegova izjava samo za one sa “jačim želucem”.

Udario sam je automobilom i ugurao u vozilo. Odvezao sam je u neku njivu na strnjiku, ugasio motor i svetla. Izudarao sam je šakom u glavu. Onesvestila se.

– Na mesečini sam video i da joj je usna bila otečena. Ožedneo sam, pa sam se napio vode, posle čega sam upalio farove na vozilu. Otkopčao sam joj pantalone i svukao ih zajedno sa gaćicama.  Otimala se i ritala nogama. Ostala je u čarapama i grudnjaku. Obrisao sam je mojom majicom po genitalijama i svuda…

Tokom protekle godine, medijima se obratio i ogorčeni otac Tijane Jurić koji se pozvao na svoje izvore i naveo da Dragan Đurić, po njegovim rečima, živi bolje od polovine stanovnika u Srbiji.

[adsenseyu5]

– Ubica mog deteta danas živi u zatvoru bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Imaju klimu, teretanu, TV i sve mu je plaćeno. Ne samo da je to bolno za porodice žrtava nego je i sramotno – kaže otac ubijene Tijane.

Šta vi mislite o uslovima u kojima Dragan Đurić služi maksimalnu kaznu u Srbiji? Pišite u komentarima.

(Dnevne.rs /Izvor: Milica Čule/Telegraf)

[adsenseyu2]

3 Comments on "Ubici Tijane Jurić dolazi u posetu samo JEDNA OSOBA, a ona je ŽENA: Otkrivamo šta u zatvoru radi jedan od ‘najvećih’ MONSTRUMA IKADA!"

  1. Za takve olose smrtna kazna je premalo

  2. Pre dve nedelje u Nisu, covek (lepo li ime za nekoga ko to ni slucajno nije) pokusao je da mog sina koji ima 12 godina, namami u auto. Sva sreca te mu je umakao, a taj isti covek nakon cetiri dana na isti nacin pokusao je da namami i njegovog druga, sve to u krugu od 500m od skole. Uhapsen, nakon jednog dana pusten…Jos uvek cekamo informaciju sta ce dalje biti… Hoce li monstrumi slobodno setati? Ili ce dobiti ono sto zasluzuju? Treba li da pomenem da zivim u konstantnom strahu?

  3. Draga gospodo ,braco,sestre i drugovi , nazalost u sredini kojoj zivimo vidimo i sami sta se desava.Od kuce polazi svo vaspitanje,ali nemozemo tolerisati takve osobe da slobodno setaju gradom.Treba uvesti smrtnu kaznu i da ubuduce ubice znaju ubio si bices ubijen

Comments are closed.