TUGA I BOL NAKON SAHRANE MALOG LUKE: “Iz doma Milinkovića više se ne čuju smeh i graja, samo da tragedija ne ostavi posledice na MLAĐU SESTRU”

odbojkas

Foto: Odbojkaški savez Srbije / Promo

Komšije kažu da dom porodice Milinković deluje sablasno jer se iz njega ne čuje prepoznatljivi smeh Luke i njegove sestre tokom igre.

Jelenu (Lukinu mamu prim. aut.) sam videla na kratko i samo joj izjavila saučešće. Nisam smela ni da je pitam kako je. A, kako može biti? Nadam se samo da ova tragedija neće ostaviti nikakve posledice na Lukinu sestru.

U tome joj samo Jelena može pomoći. Na sreću da su ona i Markos u dobrim odnosima bez obzira na to što ne žive zajedno, pa se nadam da ni tu neće biti nekih trzavica – priča za ’’Blic’’ Jelenina komšinica.

[adsenseyu1]

Kako saznajemo od jednog porodičnog prijatelja slavnog argentinskog odbojkaša, Markos i Jelena su i dalje van sebe, ali se trude što više da se posvete svom mlađem detetu, Lukinoj sestrom kako bi bol bar malo utihnuo.

Pretpostavljam da će Markos biti tu još par dana, pa se vraća za Argentinu, a u Novom Sadu ga ponovo očekujemo kada se Luki bude odavao četrdesetodnevni pomen – dodaje naš sagovornik.

Tviter nalog Markosa Milinkovića sa porukom: ’’Veoma je teško objasniti bol i prazninu koju imam u sebi i želim od srca da se zahvalim svima na porukama podrške.’’

Tviter nalog Markosa Milinkovića sa porukom: ’’Veoma je teško objasniti bol i prazninu koju imam u sebi i želim od srca da se zahvalim svima na porukama podrške.’

On kaže da i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Luka, zdravo i pravo dete, umrlo od moždanog udara.

– Izveštaj lekara sa obdukcije je prilično štur i u njemu se, kako su mi rekli Jelena i Markos, navodi da na Lukinom telu nije bilo nikakvih vidljivih spoljnih povreda…

[adsenseyu5]

Što ukazuje da smrt nije nastupila nasilno, već da se dečak udavio usledcerebralne hemoragije (moždanog udara, prim.aut), koja je nastupila nakon što je ušao u vodu – priča nam dugogodišnji prijatelj legendarnog argentinskog odbojkaša.

 

ŽRTVA PREVARE: Naručio mobilni telefon koji je platio 9.500 dinara, na kućnu adresu mu je STIGLO OVO (FOTO)

Podsetimo, Luka se utopio 30. jula, prvoga dana letovanja na plaži na Braču u Hrvatskoj. Bio je odličan učenik Osnovne škole ’’Vasa Stajić’’ i na jesen je trebalo da krene u sedmi razred.

Takođe, Luka je bio i perspektivan sportista kome su u Odbojkaškom klubu ’’ Vojvodina’’, gde je igrao za pionire, predviđali svetlu budućnost jer je bio talentovan na oca.

Naručio modernu majicu preko interneta: STIGLA JE, I CELA PLANETA PLAČE OD SMEHA! (FOTO)

Markos se sinoć oprostio od njega i putem svog Tviter naloga gde je kratko uz Lukinu fotografiju napisao: ’’Veoma je teško objasniti bol i prazninu koju imam u sebi i želim od srca da se zahvalim svima na porukama podrške’’.

(Dnevne.rs /Izvor ekipa Blica)

[adsenseyu4]