TUGA DO NEBA: Ovu poruku je devojka UBIJENOG mladića napisala na svom profilu (FOTO)

ljubav

Foto:Facebook/Valentina Puce

Od Damjana Dragojlovića (25) nastradalog u subotu u pucnjavi u klubu u Valjevu, na svom Fejsbuk profilu se oprostila i dugogodišnja devojka Valentina.

Valentina je na svom fejsbuk profilu uz srce napisala “Srešćemo se opet”.

Damjan Dragojlović (26) je ubijen u prepunom valjevskom kafiću “Zipa”. Ubio ga je Sreten Nikolić (22), sa kojim prema rečima njegovih prijatelja nije imao lični sukob.

[adsenseyu4]

Nikolić se u februaru 2014. godine potukao sa obezbeđenjem “Zipe” kada Dragojlović nije tu radio, a u novembru iste godine i sa pripadnicima “Delija” u centru grada. Damjan je bio vatreni navijač crvene zvezde, ali nije ulazio ni u kakve konflikte.

valjevo

Foto: Facebook.com/Damjan Dragojlović

Naš sin jeste bio vatreni navijač Zvezde, ali nije bio huligan. Radio je u “Zip-i” kao obezbeđenje, ali ne da sprovodi, nego da sprečava nasilje i svako može da potvrdi da nije bio nasilan.

I nije ni kao pripadnik obezbeđenja i ni kao „Delija“ učestvovao u prethodnim sukobima koje je ubica imao sa njima. Ostali smo bez njega, ali nećemo odustati od toga da se dođe do pravde – priča u šoku i neverici Damjanov otac Vlatko, prenosi “Blic”.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]