TUGA DO NEBA: Kao da se sve urotilo protiv Stefana, a samo je hteo još jednom da se OKUPA PRED PUT! (FOTO)

smrt

Foto: Printscreen Facebook

Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca, koji se juče udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, hteo je još samo jednom da se okupa pred polazak kući, ne sluteći da će mu to biti zadnje kupanje u životu.

Stefan je ušao u vodu i odjednom nestao u talasima. U petak je bio poslednji dan sedmodnevnog letovanja, na koje je otišao sa rođacima.

Ipak je odlučio da  se pred polazak kući još jednom okupa u moru. Ušao je vodu, a onda su ga talasi poklopili i nestao je pred očima šokirane rodbine i kupača.

Kao da se sve urotilo protiv nesrećnog momka. Stefan se utopio pored kule za spasioce, ali njih zbog spleta okolnosti nije bilo u trenutku dok se Stefan borio sa talasima. Kada su ga konačno izvukli, ekipa hitne pomoći pokušala je da ga reanimira, ali Stefanu nije bilo spasa.”Bio je tih i povučen mladić, zlatno dete, ovo je strašna tragedija”, tužno pšričaju Stefanove komšije iz mesta.

KARMA JE ČUDO: Krenuo je da ubije svinju sekirom, a u sledećem trenutku.. (VIDEO)

Roditelji mladića su otputovali u Paraliju čim su čuli tragičnu vest, a prema poslednjim saznanjima, obdukcija će biti obavljena u ponedeljak. Kako pričaju meštani Pečanica, Stefan potiče iz muzičke porodice i otac mu je lokalni pevač Rade, a njegov stric je poznati harmonikaš.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)