TOTALNO NOVI UGAO ISTRAGE: Jelena Marjanović TRČALA je u suprotnom pravcu, po veoma preglednom delu nasipa (VIDEO)

marjanovic

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Milena Đorđević

Od stadiona do kobne vrbe, gde je nađeno telo Jelene Marjanović ima nešto više od 500 metara, i taj deo je veoma pregledan. Nije mi jasno kako se zapravo Jeleni izgubio svaki trag, i kako je moglo da se desi da niko ne primeti da je nestala, ako se sve to desilo baš na tom mestu – priča naš izvor

Prema saznanjima “Telegrafa”, monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanović navodno se rastala od supruga Zorana i ćerkice Jane u blizini stadiona u borčanskom naselju Crvenka, gde je u to vreme bila utakmica, i gde je bilo puno meštana.

[adsenseyu1]

Kako se do sada pisalo i mislilo, Jelena Marjanović je trčala od početka staze na nasipu ka mostu, a u stvari, ona je trčala u kontra pravcu, verzija je našeg dobro obaveštenog izvora.

Nedaleko od tog mesta i baka Rada je čuvala koze, kao i svakog dana, gde je i primetila čoveka sa detetom, ali i druge ljude, baš u vreme kada se dogodilo stravično ubistvo.

Od stadiona do kobne vrbe, gde je nađeno telo Jelene Marjanović ima nešto više od 500 metara, i taj deo je veoma pregledan. Nije mi jasno kako se zapravo Jeleni izgubio svaki trag, i kako je moglo da se desi da niko ne primeti da je nestala, ako se sve to desilo baš na tom mestu – priča naš izvor, i dodaje da je nelogično i to što je na ovom delu bilo i drugih ljudi koji svakodnevno trče ovom trasom.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)