TOTALNI OBRT: Oglasio se SVEDOK TUČE na vašaru! ‘Nisu momci krivi, ERA IM JE ZGRABIO PARE SA STOLA!’ (VIDEO)

pevac

Foto: Telegraf

Era Ojdanić napadnut je u noći između utorka na sredu, na vašaru u kosmajskim Tresijama, a kako nam je rekao razlog iz kog su ga napali navodno je taj što su bili pijani.

– Sedeo sam pored njih, sve sam video. Momci nisu ništa loše uradili, Era je kriv – kaže čovek koji je prisustvovao vašaru u kosmajskim Tresijama

Međutim, Telegrafu se danas javio čovek koji tvrdi da je sedeo tačno pored momaka sa kojima je Era imao problem, a koji kaže da mu je žao da momci snose posledice jer prema njegovim rečima ništa nisu skrivili.

[adsenseyu5]

– Sedeo sam tačno pored njih, sve sam video. I nisam jedini, mnogo ljudi je videlo šta se desilo, ali verovatno neće da ulaze u probleme. Žao mi je tih momaka, jer nisu ništa pogrešno uradili. Evo šta je bilo. Oni su sedeli za stolom i Era je bio pored njih.

Napravio joj je dete, napustio je, a na dan kad se PORAĐALA saznala je NAJSTRAŠNIJU vest u životu: TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA SRPSKE PEVAČICE (FOTO)

Na stolu su im bile pare, zgužvane, bilo je više stotina evra. U jednom trenutku, neke pare su im pale na pod, a Era je brže-bolje rukom zgrabio pare koje su bile na stolu i stavio u džep! – počinje priču izvesni Buca koji je bio svedok incidenta.

– Momci su odmah ustali i rekli mu da vrati pare, a on se pravio lud. Video sam ja snimak, na kom se on kune da su pare njegove. Nisu njegove, uzeo je od njih, zato je i bila frka. Što ih nije izvadio iz džepa kad su mu rekli, već je sve vreme držao ruku u džepu?

Momci stvarno nisu krivi, zato su i pušteni odmah iz policije, nakon saslušanja – kaže svedok sa vašara.

[adsenseyu1]

– Hvala Bogu što se završilo sve, moglo je da bude tragično. Desilo se što je pet mnogo jakih momaka bilo pod dejstvom alkohola, strava i užas! Izgubili su svu kontrolu, katastrofa ponašanje…

Napali su me, zadali mu udarce, pokidali mi lanac, opljačkali mi 1.900 evra… Dosta udaraca su mi zadali po leđima i nedrima.

Pogledajte i snimak koji se pojavio juče poslepodne:

https://youtu.be/986U8tdG2Kc

“JOJ VLADO, JA SAM GOTOV”: Nesrećnog drvoseču IZBOLI STRŠLJENOVI, preminuo za nekoliko minuta (INFO)

Nije bilo nekih preloma, zato što sam uspeo da zaštitim grudi i facu. Bio sam od 1 posle ponoći do 6 ujutru u Urgentnom centru, snimio sam sve, na skeneru sam bio… Nema potresa mozga, preloma…

Bilo je udaraca po leđima i rebrima, ali ništa nije slomljeno. Hvala vam što ste zvali, pozdrav za redakciju od mene. Dobro se ja osećam – kazao nam je Ojdanić.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: [email protected])

[adsenseyu2]

1 Comment on "TOTALNI OBRT: Oglasio se SVEDOK TUČE na vašaru! ‘Nisu momci krivi, ERA IM JE ZGRABIO PARE SA STOLA!’ (VIDEO)"

  1. Era je đubre.

Comments are closed.