TAJNA ČUVANA 40 GODINA: Smrti Silvane Armeulić prethodila prevara najbolje prijateljice i rivalke na sceni

pevačica

Foto: printscreen/youtube

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić našla se u središtu skandala kada je u medijima osvanula vest da ju je njena najbolja drugarica i najveća rivalka na sceni Silvana Armenulić pretukla jer je saznala da joj je koleginica otela muža Radmila. Naime, iako su prošle četiri godine od priče o čuvenom estradnom trouglu, i dan-danas se polemiše oko toga da li je istina da su se dve pevačice posvađale oko muškarca.

Greškom upletena

Navodno, pre 40 godina je jedan mladi novinar načuo da je Silvana pretukla neku Lepu, ali nije istražio da li je službenica beogradskih pošta Lepa Jankov, koju Silvana zaista jeste pretukla usred Beograda davne 1972. Tada je u jednom beogradskom listu objavljeno da se tuča desila na aerodromu, te da Silvana suprugu nikad nije oprostila prevaru, već se razvela zbog Lepe.

PSIHOTEST: Odaberite jedan list i OTKRIJTE kako vas opisuje

– Ovo je bio čuveni trougao davnih godina, iz kog je Silvana izašla povređena. Njen suprug, bivši teniser Radmilo Armenulić prevario je čuvenu Silvanu sa njenom rivalkom Lepom Lukić kasnih šezdesetih godina. U to vreme prevara na javnoj sceni bila je pravi skandal, a novine su pisale da su se Silvana i Lepa čak potukle na aerodromu. Silvana nije oprostila suprugu prevaru, pa se posle sedam godina braka razvela. U sećanje na tu ljubav snimila je pesmu “Sedam godina ljubavi” – pisalo se ranije, a baš reči pomenute Silvanine pesme: “Svakog dana ja prolila gorke suze, što mi drugarica momka uze” i navode na sumnju da se radilo o Lepoj Lukić, s kojom se u to vreme Armenulićka družila.

[adsenseyu1]

Novinari “Srpskog telegrafa” pozvali su folk legendu da razjasni okolnosti iz prošlosti, međutim, Lepa se nerado seća tih stvari.

– Jeste bila ta Lepa iz pošte, ali neću da pričam o prošlosti. Šta me sad zovete za to, vraćate me u to neko prošlo vreme. Ljudi sad treba da pomisle da sam ja ta neka Lepa – rekla je Lukićka i priznala da se i sama osamdesetih godina razvela od estradnog menadžera Vlade Petrovića, kada ga je uhvatila sa ljubavnicom u krevetu. Potvrdila je da je tačna priča da je zbog sumnje da je vara slagala supruga da ide na devetodnevni put, a ostala kako bi ga uhvatila na delu.

Podsećanja radi, Lepa je izbegla smrt kada je njena prijatlejica Silvana Armenulić tragično stradala u saobraćajnoj nesreći 1976. godine. Često je isticala da ju je sam bog spasao jer je i ona trebalo da bude u istim kolima, ali se prvi put uspavala i zakasnila na gostovanje. Pored Silvane, poginuli su estradni umetnici Miodrag Rade Jašarević i Mirjana Barjaktarević. Nakon ovoga, Lepa više nikad nije sela za volan.

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Ogromna ZMIJA se uvukla u malinjak u Užicu, UKOČILI SU SE kad su videli KOLIKA JE (VIDEO)

(Dnevne.rs/Srbijadanas.com/Izvor:Srpski telegraf)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]