SVIREPI UBICA TRAŽIO OD STRAŽARA U ZATVORU DA MU POZOVU OCA I BRATA: Naježićete se kada čujete ZAŠTO!

zatvor

Foto-montaža: Lična arhiva, Telegraf

Sam je u ćeliji zbog bezbednosti. Nema sumnje da će neko iz zatvora pokušati da mu naudi zbog zločina koji je počinio nad trogodišnjom devojčicom. Pod stalnom je prismotrom zbog svega – priča izvor iz zatvora

Ubica Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica nadomak Zaječara, koji je ubio komšinicu sa kojom je živeo Draganu Stevanović (47), a zatim silovao i masakrirao trogodišnju Anđelinu Stefanović, tražio je od stražara da mu pozovu oca i brata.

Prema navodima izvora iz zatvora, ubica želi da vidi oca i brata da bi im se ispovedio, prenosi Alo.

[adsenseyu1]

– Sam je u ćeliji zbog bezbednosti. Nema sumnje da će neko iz zatvora pokušati da mu naudi zbog zločina koji je počinio nad trogodišnjom devojčicom. Pod stalnom je prismortom zbog svega. Pred stražarima ćuti i ne priča ni o čemu, a jedino seraspitivao kada će moći da ga posete otac i brat – priča izvor.

Prema rečima izvora, Vladica sedi na krevetu po ceo dan i gleda u zid. Ne pravi probleme, a trenutno jedino može da ga poseti advokat.

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Otac Nebojša, posetiće sina kada dođe trenutak, samo da ga pita zašto je ubio malu Anđu.

– Hoću da čujem zbog čega je ovo sve uradio, ali još nemam snage da ga vidim. Ne znam kada ću ići, nek se sam nosi s tim šta je uradio – rekao je Nebojša, koji se pre nekoliko meseci odselio od sina monstruma u kuću svog drugog sina Perice.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)