SVIREPI UBICA NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA PORODICI: Vladicina majka ne može da dođe sebi, u depresiji je! (FOTO)

monstrum

Foto: Telegraf, Informer

Samo želim da svi ostave na miru moju porodicu. Moju suprugu Zoricu ubijena Dragana je zvala iako se nisu videle 23 godine, da dođe u selo da prodaju orahe kako bi otplatile dug koji je Vladica napravio – otkriva Zoričin muž

Dobrivoje Aćimović, muž Zorice, majke monstruma iz Vratarnice koji je silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović i priznao ubistvo Dragane Stanković, sa kojom je u poslednje vreme monstrum Vladica živeo, za Telegraf kaže da samo želi da svoju porodicu, suprugu Zoricu, ćerke i sina zaštiti, jer su pod velikim pritiskom otkad se ovaj užas desio.

– Moja žena je u depresiji. Radi po ceo dan, mučimo se i ona i ja da bismo izveli na put decu, a sada zbog svega moramo da trpimo medijski pritisak.

[adsenseyu1]

Mi sa ovim nemamo veze, moja žena tu decu nije videla od njihove četvrte, pete godine, ne znam kakve veze ona sada ima sa tim, i šta svi hoće od nje. Ona je jako loše zbog svega, misli isto što i svi mi o monstrumu, jer to niko normalan ne bi mogao da uradi – otvorio je dušu Dobrivoje za Telegraf.

Dodao je kako je njegovoj supruzi žao, pošto Vladicu nije imao ko da izvede na put, a Zoricu je bivša svekrva izbacila iz kuće, pa je ona bila prinuđena da pobegne.

Foto: Telegraf

– Samo želim da svi ostave na miru moju porodicu. Moju suprugu Zoricu ubijena Dragana je zvala iako se nisu videle 23 godine, da dođe u selo da prodaju orahe kako bi otplatile dug koji je Vladica napravio – otkriva Zoričin muž.

Foto: Telegraf

– One su se družile dok je moja supruga zivela u Vratarnici, i kad je otišla nisu imale više nikakav kontakt. Ne znam kako je našla broj telefona, pozvala je i to joj rekla, na šta je Zorica odgovorila da ne može da računa na nju, jer ona ima svoju porodicu, i da ona nije kriva za dugove – objašnjava Dobrivoje.

[adsenseyu1]

Njegova supruga Zorica radi kao spremačica u “Štarku”, i bukvalno radi po ceo dan, a sa celom sutuacijom se jako teško bori. Na pitanje da li je zaista bio u zatvoru, Aćimović je rekao da jeste, i da ne želi da kaže zašto, kao i da je i zatvor za ljude, u kojem čak ima mnogo pametnih i dobrih.

Pogledajte potresnu ispovest roditelja koji je dočekao osvetu za smert svoje mezimice:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)