Svekrva ubijene Jelene iznela teške optužbe na račun poznate pevačice: “INDI JE BILA LJUBOMORNA NA MOJU SNAJU I ZALJUBLJENA U ZORANA” (INFO)

pecacica

Foto: Telegraf

– Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega – navodno je upitala Zorica Marjanović policiju dok je bila kod njih na saslušanju

Zorica Marjanović, svekrva svirepo nastadale Jelene Marjanović iz Borče, bila je juče nasaslušanju u Policijskoj upravi Beograd. Budući da je na prvom saslušanju pričala samo o svojim nadrimoćima, ovoga puta je govorila o ubistvu svoje snaje, budući da ubica, za kojim se traga od 2. aprila, još nije pronađen.

Vladimir Marjanović, Zoričin muž, a Jelenin svekar, pokušao je da na saslušanje uđe zajedno sa svojom suprugom pod izgovorom da se ona plaši da ostane sama. Međutim, to mu nije dozvoljeno i morao je da sačeka ispred zgrade, piše Srpski Telegraf.

[adsenseyu1]

Njeno svedočenje bilo je nepovezano, sa kratkim rečenicama kojima brani sina Zorana Marjanovića, Jeleninog muža. Na pitanje jesu li se Zoran i Jelena svađali, rekla je da jesu i da je to normalno.

Foto: Telegraf

 

– Koji bračni par se ne svađa? Pa svi se svađaju! Svađali su se. To je normalno. Ali ako su se nekad posvađali, da li je to dokaz da je on ubio – postavljala je pitanja i sama na njih odgovorala.

Kao najčešći razlog svađa navodi Indiru Aradinović Indi.

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

– Svađali su se, na primer, zbog Indi. Za tu pevačicu je Zoran napravio pesmu “Bato, bre” i ona je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Svađali su se jednom i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega –tvrdila je Zorica Marjanović u policiji saznaje ovaj list.

Policija je tada nastavila ispitavanje o alibijima svih ukućana, želeći da znaju gde se ko u vreme nemilog događaja nalazio.

[adsenseyu1]

– Bila sam sa Vladimirom u kući. Zoran i Jelena su otišli da ona trči i mala Jana je bila s njima. Ne znam što nije odmah pozvao policiji, mislili smo opasno je, možda je neko oteo, možda je pala od umora. Nismo mogli ni da pretpostavio da je neko ubio. Samo da policija uhapsi ubicu, da ne optužuju nas, dosta nam je nesreće – rekla je Zorica.

Foto: Telegraf

Na pomen snaje Jelene, nije štedela lepe reči, te je govorila da su se odlično slagale.

– Mnogo sam je volela.

Vladimir se nervozno šetao ispre zgrade čekajući da njegova žena izađe.

– Zorica je kao osoba najjača od svih Marjanovića. Ona je odličan psiholog i zna da manipuliše ljudima, pa i članovima porodice. Ona je spremna i spremna na sve da bi zaštitila sinove. Ukoliko ona padne, padaju svi i toga je svestan Vladimir – rekao je izvor blizak istrazi za Srpski Telegraf.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)