SVAĐA U KAFIĆU, PA UBISTVO NA ULICI: Sakrio se od napadača u zgradi, pa napao devojku koja mu je otvorila vrata (INFO)

pucnjava

Foto ilustracija: Tanjug

Muškarac star 29 godina, izgubio je život u pucnjavi koja se noćas dogodila na raskrsnici ulica Vidikovačkog venca i Patrijarha Joanikija na Vidikovcu. 

Nezvanično, u njega je ispaljeno više metaka, a on je preminuo nakon prijema u Urgentni centar. U obračunu je ranjen i Marko T. (30) koji je nasilno u begu pokušao da uđe u stan Magdalene D. (30) koja je tom prilikom povređena.

Kako nezvanično saznajemo prvo je došlo do svađe u jednom kafiću, a zatim su muškarci nastavili raspravu na ulici.

Nakon pucnjave, jedan mladić je pronađen na stepeništu parkića između brojeva 22 i 22a, odakle je prevezen u Urgentni centar, dok je drugi povređeni otrčao u zgradu u ulici Vidikovački venac.

Mladić (30) je sa prostrelnim ranama kuka i vrata primljen u Urgentni centar gde je ubrzo preminuo od posledica povreda.

Drugi ranjeni mladić se zaputio na drugu stranu, u ulicu Vidikovački venac. Tada je nastala prava drama. On je utrčao u zgradu i nasumično lupao na vrata stanara.

POSLEDNJIM DAHOM PROKLEO JUGOSLAVIJU: Tajna služba SFRJ snimila Titove poslednje reči! (INFO)

– Čuli smo buku, neko je lupao na više vrata, pa je došao do nas, mi nismo otvorili. Na kraju je ta devojka otvorila i tu je došlo do rasprave – kaže uznemireni komšija.

On dodaje da ne poznaje Magdalenu D. koja je otvorila vrata stana na osmom spratu, jer su ona doselila u komšiluk pre šest meseci.

Ona je pokušavajući da zaustavi mladića Marka T. u nameri da uđe u stan lakše povređena. Međutim, na licu mesta i u tom stanu nismo nikoga zatekli.

Hitne službe su 15 minuta nakon pucnjave dobili poziv da neko nasilno pokušava da uđe u stan na toj adresi, i privele Marka T. koji je izjavio da je došao u zgradu u nameri da pobegne od napadača. Stanari, ipak, kaži da nisu čuli pucnjavu.

– Video sam policiju da je blokirala celu ulicu, čule su se sirene, ali samu pucnjavu nismo čuli – kaže A.C. stanar zgrade pod brojem 22.Većina komšija spekuliše da je opet bio u pitanju obračun navijača Rada koji se često okupljaju u tom kafiću.

Kažu i da je do nedavno ovo bio miran kraj, ali zbog velikog broja navijača koji se često okupljaju kako u kafićima, tako i po parkovima, malo-malo pa dođe do nekog incidenta.

(Dnevne.rs /Izvor: N. Govoruša, Blic)