STRIC EMINE JAHOVIĆ SNIMIO JELENINOG UBICU? Policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića (INFO)

covek

Foto: Telegraf

Hasib Jahović, stric pevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) – snimak na kome bi mogao da se vidi ubica

Hasib Jahović, stric pevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvetljavanje ubistva Jelene Marjanović (33) – snimak na kome bi mogao da se vidi ubica! Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmerena je ka nasipu u Crvenki.

Kako prenosi “Alo!” Hasib je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji.

– Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog.

[adsenseyu1]

Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabaležile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna – kaže sagovornik lista blizak istrazi.

ubistvo

Foto: Foto: Kurir, Facebook

Policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pevačice Emine Jahović.

Za to vreme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su juče pretraživali deo nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz – oružje kojim je nesrećna pevačica ubijena.

[adsenseyu1]

– Policajci su odneli i kvaku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili – objašnjava naš izvor blizak istrazi.

– Policija je ovde bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po celi dan radimo – kratko nam je rekla Eminina strina Gordana Jahović.

(Telegraf.rs)