STRAVIČNO: “SIN ME JE POZVAO 6 MINUTA PRE NESREĆE DA STAVIM KAFU, A ONDA SAM VIDELA VESTI…” (VIDEO)

VEST

Dnevne.rs

“Sin me je šest minuta pre nesreće pozvao i rekao: “Mama stavi kafu, ubrzo stižem!”. Sat kasnije sam na vestima videla smrskani BMW.”

Ovim rečima, stravičnu nesreću koja se dogodila na uglu Kneza Miloša i Nemanjine ulice u centru Beograda, opisuje Dragana, bivša supruga Radeta Novitovića, vozača automobila koji je po svemu sudeći izazvao nesreću

U nesreći su nastradali Radetova druga nevenčana supruga Jelena Petković, Radetov i Draganin sin iz prvog braka Nikola (20), dok su Rade i dvogodišnji Viktor, Jelenin i Radetov sin, u bolnici.

Dragana je reporterima beogradskih medija ispričala da je Radetov i Jelenin plan bio da pre bolnice svrate kod nje

MRAČNA ISTINA! POZADINA SERIJE “BELA LAĐA” KRIJE JEZIVU TAJNU: Glumci su nestajali preko noći, neke više niko nikada nije video! (INFO)

– Rade i ja smo se razveli, ali smo ostali prijatelji, pa je sa Jelenom redovno dolazio kod mene. Jednom mi je rekao da ću ja othraniti njihovog sina, kao da je nešto predosetio. Teško mi je, izgubila sam dete, ali znam da Rade nije namernno izazvao udes. Ako preživi, on će se ubiti, jer znam da je takav… – plače ona.

Kako je kazala za Kurir, samo šest minuta pre nesreće Nikola je pozvao, rekavši da stavi kafu.

– Sin me je šest minuta pre nesreće pozvao i rekao: “Mama stavi kafu, ubrzo stižem!”. Sat kasnije sam na vestima videla smrskani BMW – priča Dragana

Njena bivša svekrva ispričala je kakvi su bili planovi njene porodice, koji su u trenu uništeni

Snaja je trebalo da ostane sa dečakom u bolnici, Rade da se vrati tokom popodneva u selo, a Nikola da ostane u Beogradu kod majke, pa da se za desetak dana vrati u selo.

Kad su bili kroz Beograd, oko šest ujutru, valjda neposredno pre nesreće, pozvali su Draganu i rekl i joj da stavi kafu. Ona je čekala, a onda je videla vesti na televiziji – priča Mileva i dodaje da je ona za to vreme spremala ručak za popodne, kad joj se sin vrati.

TV je bio uključen i čula sam vest da je bila nesreća, da su učestvovali kombi i BMW, nešto me je lednulo – kaže starica.

Podsetimo, u neseći je, osim putnika BMW, povređeno šestoro putnika iz belog kombija u koji je BMW udario. Iz kombija u koji je udario automobil, svih šest osoba prevezeni su u Urgenti centar – Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35). Jedan od njih zadržao je na bolničkom lečenju.

   

Dnevne.rs, Blic, J.A.