STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Više poginulih, lekari se bore za život preživelog (INFO)

bolnica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Niški lekari se bore za život vozača kombija (19) aktera teške saobraćajke u Vlasotincu

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u predvečerje noći u nedelju 2. februara na regionalnom putu Leskovac – Vlasotince na raskrsnici prilaza ka selu Donja Konopnica, poginula su dvojica prevoznika, a niški lekari se bore za žvot trećeg učesnika u nesreći.

Kako nezvanično saznajemo, sva trojica učesnika u saobraćajnoj nezgodi su poreklom Vlasotinčani.

PREŽIVELA HOROR: Maskirani napadači tukli ženu (66) dok im nije dala 10.000 evra i nakit!

Mladić koji je bio za volanom kombija koji je udario u zaprežno vozilo tek je punoletan, a na kanatama udarene zaprege našli su se bliski rođaci starosti 51 i 52 godine i ostali su mrtvi na licu mesta. Konj koji je vukao zaprežna kola teško je povređen.Koji su stvarni uzroci saobraćajne nesreće utvrdiće detaljna istraga.

Odmah po dojavi o nesreći koja se dogodila oko 18 sati i 30 minuta na licu mesta su bili hitna pomoć i nadležni javni tužilac iz Leskovca.

Pretpostavlja se da u povećoj magli na tom delu regionalnog puta zaprežno vozilo sa dvojicom rabadžija, navodno otkupljivača sekundarnih sirovina, nije bilo dovoljno osvetljeno.

Usled jakog udarca kombija koji se kretao iz pravca Vlasotinca ka Leskovcu u zaprežna kola došlo je do velike lomljave, tako je i jedno idrugo vozilo završilo u povećem jarku za odvod vode. Svuda okolo bili su razbacani delovi automobila i tereta sa zaprežnih kola.

Nakon nesreće povređeni mladić vozač kombija iz obližneg sela prebačen je u Klinički centar u Nišu, nakon ukazane prve pomoći u Leskovačkom bolničkom centru.

SKANDAL U MELBURNU O KOME SVI ĆUTE! Otkrivamo razlog zbog koga Novak nije želeo da pozdravi publiku posle pobede!

Nezvanično je rečeno medijima danas da njegovo zdrastveno stanje stabilno, ali je i dalje veoma kritično sa ozbiljnim neurohiruškim povredama glave i grudnog koša.On je na odeljenju anestziologije i priključen na aparate za disanje.

Kako mi saznajemo, na ovom delu regionalnog puta ka Vlasotincu su učestale saobraćajne nezgode, posebno u zimskim uslovima i u danima intezivnih poljoprivrednih radova.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs/ T. S./ M. G.)